Mentale pijn

Maak een afspraak

Heeft u last van mentale pijn? Oftewel: ervaart u fysieke klachten die een mentale oorzaak hebben, zoals stress? Uiteraard wilt u snel van de klachten af, maar een goede behandeling vinden kan lastig zijn. Het is belangrijk dat eerst precies wordt vastgesteld waardoor de pijn veroorzaakt wordt en vervolgens een behandeling wordt gestart die precies aansluit op uw specifieke situatie. Bij Revalis bieden wij deze persoonlijke behandeling aan.

De juiste diagnose en een passende behandeling voor mentale pijn

Mentale pijn kan verschillende oorzaken hebben, zoals stress, een burn-out of een depressie. U ervaart fysieke pijn, maar hier is geen lichamelijke oorzaak voor te vinden. U heeft bijvoorbeeld geen blessure of andere kwetsuur. De pijn heeft een geestelijke oorzaak. Dit vraagt dan ook om een zeer specifieke behandeling die is gebaseerd op medische psychologie. Wij weten alles over dit vakgebied en weten, na een zorgvuldige diagnose, precies welke therapie het best is om uw specifieke klachten doelgericht aan te pakken.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Stel gerust uw vragen of meld u meteen aan

Heeft u interesse in onze behandeling van pijn? Meld u dan aan via het formulier op onze website of bel naar 073-8200325. Heeft u vragen over onze behandelingen voor onverklaarbare klachten? Schroom dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.

Revalis Clinics