Over Revalis

Maak een afspraak

revalis-pand-1128×430

Lichaam, geest, omgeving en zingeving

Wanneer mensen chronische klachten hebben als pijn en/of vermoeidheid en functioneringsproblemen ervaren, dan spelen er vaak meerdere factoren een rol. Revalis kijkt dan ook verder dan alleen het lichaam en werkt vanuit het zogenaamde biopsychosociaal model ofwel lichaam, geest en omgeving met extra aandacht voor zingeving. Dit met het doel om de kwaliteit van leven te verhogen. Wij zien dat wanneer wij tijdens de behandeling de focus leggen op beter functioneren en participeren dat klachten verminderen, de gezondheidsbeleving verbeterd en men weer regie ervaart op zijn/haar leven. 

Revalis streeft naar de beste meest geavanceerde behandeling voor haar patiënten en adviseert de patiënt vanuit een evidence based perspectief maar staat open voor het ontwikkelen van nieuwe innovatieve behandelvormen.

 

INTERDISCIPLINAIR TEAM

Het interdisciplinair team bestaat uit mensen die speciaal zijn opgeleid om (chronische) pijn en/of vermoeidheid te behandelen. Het team bestaat uit revalidatieartsen, (klinisch) psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychomotorische therapeuten en indien nodig andere (medisch) specialisten. Zij werken intensief met elkaar samen, hebben hierdoor kennis van elkaars mogelijkheden en kunnen hierdoor de juiste diagnostiek en een behandeling op maat geven. Zij worden gestimuleerd om zich op de hoogte te houden van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en het volgen van opleidingen die bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling tot (super)specialist op het gebied van pijn en/of vermoeidheid.

 

ZINGEVING IN DE ZORG

Deze toevoeging past in de recente ontwikkelingen in de zorg waar een toenemend belang van zingeving bij zorgprocessen wordt erkend (zie ‘Signalement Zingeving in de zorg’ van ZonMw, de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie, 2016).

Zingeving is een wezenlijk aspect van het menselijk functioneren en behoort een integraal onderdeel van goede, op de persoon afgestemde gezondheidszorg te zijn.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie, bekijk de meest gestelde vragen of neem contact met ons op

Revalis Clinics