Centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten

Maak een afspraak

Revalis in Den Bosch en Breda is hét centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten. Als u al voor lange tijd lichamelijke klachten heeft waar u de oorzaak niet van kunt vinden, het een groot effect heeft op uw maatschappelijke participatie, gezondheid en gemoedstoestand en tot nu toe geen enkele behandeling van een huisarts, fysiotherapeut of psycholoog heeft geholpen, kunt u bij ons terecht. Als expert bieden we medisch-specialistische revalidatiezorg aan om een oplossing te vinden voor uw onverklaarbare lichamelijke klachten.

Hét centrum voor onverklaarbare en langdurige lichamelijke klachten

Uw huisarts, bedrijfsarts of medisch expert kan u doorverwijzen naar onze kliniek voor onverklaarbare en langdurige lichamelijke klachten. Hier doen we dan een aantal psychologische en fysieke onderzoeken bij u om te onderzoeken wat precies de oorzaak is van uw onverklaarbare lichamelijke klachten, zodat we een oplossing kunnen vinden. Wij stellen namelijk op basis van deze resultaten een pijnrevalidatieplan op dat psychologische en fysiotherapeutische behandelingen combineert en u leert om te gaan met uw lichamelijke klachten en u natuurlijk van deze klachten afhelpt. Dit doen we door vooral te focussen op gedrag en gezondheid, niet op ziekte en zorg.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend intensief behandelprogramma
Stetoscoop
Hand in hand

Kies voor een centrum met maatschappelijke participatie als uitganspunt

Uiteindelijk hebben we als centrum en expert in het vinden van een oplossing voor onverklaarbare lichamelijke klachten volledige maatschappelijke participatie als uitgangspunt. Maatschappelijke participatie draagt namelijk voor een groot deel bij aan uw gezondheid. Laat u doorverwijzen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist en meld u aan als patiënt op onze website. U kunt om een afspraak te maken na verwijzing ook contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325. Wij zullen er als expert in ons centrum in Den Bosch en Breda dan alles aan doen om een oplossing te vinden voor uw onverklaarbare lichamelijke klachten door middel van revalidatie.

Revalis Clinics