Centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten

Maak een afspraak

Revalis is het centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten. Als u al voor lange tijd lichamelijke klachten heeft waar u de oorzaak niet van kunt vinden, het een groot effect heeft op uw maatschappelijke participatie, gezondheid en gemoedstoestand en tot nu toe geen enkele behandeling van een huisarts, fysiotherapeut of psycholoog heeft geholpen, kunt u bij ons terecht. Wij bieden medisch-specialistische revalidatiezorg om u van uw onverklaarbare lichamelijke klachten af te helpen.

Revalis: centrum voor onverklaarbare en langdurige lichamelijke klachten

Uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist kan u doorverwijzen naar ons centrum voor onverklaarbare en langdurige lichamelijke klachten. Hier doen we dan een aantal psychologische en fysieke onderzoeken bij u om te onderzoeken wat precies de oorzaak is van uw onverklaarbare lichamelijke klachten. Wij stellen op basis van deze resultaten een plan op dat psychologische en fysiotherapeutische behandelingen combineert en u leert om te gaan met uw lichamelijke klachten en u natuurlijk van deze klachten afhelpt. Dit doen we door vooral te focussen op gedrag en gezondheid, niet op ziekte en zorg.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend intensief behandelprogramma
Stetoscoop
Hand in hand

Maatschappelijke participatie als uitganspunt

Uiteindelijk hebben we volledige maatschappelijke participatie als uitgangspunt. Maatschappelijke participatie draagt namelijk voor een groot deel bij aan uw gezondheid. Laat u doorverwijzen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist en meld u aan als patiënt op onze website. U kunt om een afspraak te maken na verwijzing ook contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325. Wij zullen er in ons centrum dan alles aan doen om uw onverklaarbare lichamelijke klachten te verhelpen door middel van revalidatie.