Pijnbehandeling nabij Breda

Maak een afspraak

Wanneer u zich niet langer wilt laten belemmeren in het dagelijks leven door chronische pijn, biedt de pijnbehandeling die wij bij Revalis in Breda aanbieden de uitkomst. Met behulp van ons behandelprogramma zorgen we ervoor dat mensen met een combinatie van lichamelijke en psychische klachten niet langer belemmerd worden door functioneringsproblemen.

Een effectieve pijnbehandeling voor uw klachten

Heeft u al langer dan drie maanden last van chronische pijn bij fibromyalgie? Ervaart u onverklaarbare lichamelijke klachten? Dan helpen wij u graag met onze pijnbehandeling in Den Bosch, Breda of Nijmegen. Artrose, hoofdpijn en chronische rug- of nekpijn zijn voorbeelden van pijnklachten die met chronische pijn in verband worden gebracht. Tijdens een behandeling geven we u inzicht in het soort pijn, de factoren die meespelen en stemmen we daar een behandeling op af die specifiek op uw pijn is gericht. Vervolgens zal de pijnbehandeling starten en circa tien weken duren.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Vraag een doorverwijzing aan

Chronische pijn is een zeer ingewikkeld proces waardoor een multidisciplinaire behandeling van groot belang is. De medisch specialistische zorg die wij bij de pijnbehandeling nabij Breda inzetten, wordt uitgevoerd met meerdere disciplines onder leiding van een revalidatiearts die nauw met elkaar samenwerken. Wilt u in aanmerking komen voor de pijnbehandeling? Vraag dan bij uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist om een doorverwijzing naar Revalis. Heeft u vragen over deze behandeling of een van onze andere programma’s? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-8200325. Wij helpen u graag.

Revalis Clinics