Onverklaarbare klachten kliniek

Maak een afspraak

Heeft u last van langdurige, onverklaarbare klachten, dan kunt u terecht bij Revalis: een kliniek voor complexe klachten en chronische pijn. Heeft u geen idee waar uw klachten vandaan komen, en uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog ook niet? Wilt u eindelijk de oorzaak vinden, zodat er wat aan gedaan kan worden? Laat u dan doorverwijzen naar Revalis.

Een behandeling voor uw onverklaarbare klachten in de kliniek voor revalidatie

In de kliniek van Revalis in Den Bosch en Breda kunt u terecht voor een specialistische poliklinische behandeling voor uw onverklaarbare klachten. Allereerst worden uw klachten in beeld gebracht aan de hand van psychologische en fysieke onderzoeken. Zo wordt duidelijk waar u precies last van heeft en wordt er een behandelplan opgesteld. In plaats van ziekte en zorg, staan gezondheid en gedrag in onze revalidatiebehandelingen centraal. Door psychologische en fysiotherapeutische behandelingen te combineren, zorgen we ervoor dat u weet hoe u met uw onverklaarbare klachten om moet gaan, vinden we de oorzaak en kunnen we een verschil maken en soms zelfs een oplossing vinden. Zo kunt u weer volledig participeren in de maatschappij, wat ook erg belangrijk is voor een goede gezondheid en wat uiteindelijk ons uitgangspunt is.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend intensief behandelprogramma
  Stetoscoop
  Hand in hand

  Laat u doorverwijzen naar onze medisch-specialistische revalidatiezorg

  De behandelingen in ons revalidatiecentrum nabij Tiel om uw onverklaarbare klachten te verhelpen, worden uitgevoerd door professionele en gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van een revalidatiearts. Laat u doorverwijzen naar onze medisch-specialistische revalidatiezorg door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Dan kunt u zich ook alvast online aanmelden als patiënt. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor de start van de behandeling van uw onverklaarbare klachten in onze kliniek door te bellen naar 073-8200325.

  Revalis Clinics