Samenwerkingen

Maak een afspraak

INTEGRALE PIJNKETENZORG

Revalis hecht veel waarde aan het continue verbeteren van de kwaliteit van de zorg bij patiënten met chronische pijn en/of pijnvermoeidheid. Wij ondersteunen of organiseren samenwerkingsverbanden om kennis te verbeteren en zorgpaden te ontwikkelen in regio Den Bosch en omgeving.

KENNIS VERBETEREN

Revalis biedt sinds 2014 een geaccrediteerde nascholing chronische pijn en vermoeidheid genaamd van ‘lijden naar leiden’ voor alle artsen en POH GGZ. Deze nascholing biedt Revalis, i.s.m. Dr. Han Samwel klinisch psycholoog, psychotherapeut en bestuurslid P.A.I.N. aan om kennis in de klinische praktijk over het multidisciplinair diagnosticeren en behandelen bij chronische pijn en pijnvermoeidheid te verbeteren. Tot op heden bleek dit voor veel zorgverleners vaak een struikelblok. Wilt u meer informatie over deze nascholingen dan kunt u contact opnemen met relatiebeheer@revalis.nl.

STEPPED CARE ZORG

Zorgprofessionals betrokken bij de zorg voor patiënten met chronische pijn maken onderdeel uit van een multidisciplinair (transmuraal) ‘zorgketenteam’. Een dergelijk multidisciplinair team kan bestaan uit een arts, verschillende paramedici, een psycholoog en/of psychiater, een farmacoloog, pijnconsulent en ketenzorgcoördinator. Revalis werkt met andere zorgverleners waaronder ziekenhuizen samen om betere afstemming te krijgen in het zorgproces bij chronische pijn en/of vermoeidheid. Wilt u hier meer over weten dan kunt u contact opnemen met relatiebeheer@revalis.nl.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen? Wij helpen u graag verder