WACHTTIJDEN BEHANDELING

Maak een afspraak

OVERZICHT ACTUELE WACHTTIJDEN

Diagnostiek

Den Bosch 3-4 weken
Breda 4-5 weken
Nijmegen 4-5 weken

Behandeling

Specialistische GGZ
Den Bosch
12-16 weken  
Basis GGZ Den Bosch 5 weken
Specialistische GGZ Breda 10-14 weken 
Basis GGZ Breda 5 weken
Specialistische GGZ
Nijmegen
8-10 weken
Revalidatie Den Bosch 6 weken
Revalidatie Breda 6 weken
Revalidatie Nijmegen 6 weken

 

Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk in te plannen.
Bovenstaande wachttijden zijn voor het laatst bijgewerkt op 16-01-2024

Uitleg wachttijden

We begrijpen als geen ander dat u snel geholpen wilt worden. Door zo efficiënt mogelijk te werken en waar nodig tijdelijk extra behandelaren in te zetten, proberen wij de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Toch geldt voor een aantal behandelingen helaas nog steeds een wachttijd.

Hiernaast vindt u een overzicht van de verwachte wachttijden.

Opgelet: We doen ons best om de wachttijden zo goed mogelijk te voorspellen, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor de wachttijd anders wordt. De wachttijd van uw behandeling wordt ook beïnvloed door uw eigen (on)mogelijkheden. Onze behandelprogramma’s zijn vaak complex en zijn arbeidsintensief vanwege onze maatwerkprogramma’s en worden nauwkeurig samengesteld.
De wachttijden zijn dus slechts een inschatting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In het overzicht staan twee wachttijden genoemd:

Wachttijd diagnostiek: Het aantal weken dat u gemiddeld moet wachten tot u voor diagnostiek bij ons langs kunt komen. Hiervoor dienen alle digitale vragenlijsten die we u bij inschrijving toesturen te zijn ingevuld.

Wachttijd behandeling: Het aantal weken dat u gemiddeld moet wachten van de afronding diagnostiek tot de start van uw behandeling. Soms komt dat omdat er na de intake nog een extra onderzoek moet worden gedaan, maar vaak duurt het ook even voordat er plek is bij een bepaalde behandelvorm. 

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie, bekijk de meest gestelde vragen of neem contact met ons op

Revalis Clinics