WACHTTIJDEN BEHANDELING

Maak een afspraak

OVERZICHT WACHTTIJDEN

Diagnostiek

Den Bosch3 weken
Breda3 weken

Behandeling

Den Bosch6-8 weken 
Breda6-8 weken 

Momenteel is het erg druk. Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk in te plannen. 

Uitleg wachttijden

We begrijpen als geen ander dat u snel geholpen wilt worden. Door zo efficiënt mogelijk te werken en waar nodig tijdelijk extra behandelaren in te zetten, lukt het ons de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Toch geldt voor een aantal behandelingen helaas nog steeds een wachttijd.

Hier vindt u een overzicht van de verwachte wachttijden.
Let op: We doen ons best om de verwachte wachttijden zo goed mogelijk te bepalen, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor de wachttijd anders wordt. Deze wachttijden zijn dus slechts een inschatting en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In het overzicht staan twee wachttijden genoemd:

Wachttijd diagnostiek: dit is het aantal weken dat u gemiddeld moet wachten tot u voor diagnostiek bij ons langs kunt komen. Hiervoor dienen alle digitale vragenlijsten die we u bij inschrijving toesturen te zijn ingevuld.

Wachttijd behandeling: dit is het aantal weken dat u gemiddeld moet wachten van de afronding diagnostiek tot de start van uw behandeling. Soms komt dat omdat er na de intake nog een extra onderzoek moet worden gedaan, maar vaak duurt het ook even voordat er plek is bij een bepaalde behandelvorm.