Informatie patiënt

Maak een afspraak

LANGDURIGE KLACHTEN

U heeft al langer dan drie maanden klachten. U bent overal al geweest. En het wordt maar niet beter – ondanks de zorg van uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog.
Langdurige pijnklachten? Blijvende pijnvermoeidheid? Aanhoudend disfunctioneren? Klachten met oncologisch verleden? Onverklaarde rugklachten?
Dan bent u nu op de goede website.
Let wel: we zeggen niet dat wij ieder probleem kunnen oplossen.
Wat wij wel zeggen, is dat we met de poliklinische revalidatiebehandeling waarbij we kijken naar lichamelijk, geestelijk en sociaal functioneren, veel tot nu toe onopgeloste klachten kunnen verminderen en in sommige gevallen volledig wegnemen. Revalis is een instelling voor medisch-specialistische revalidatiezorg gespecialiseerd in de behandeling van complexe klachten als chronische pijn en pijnvermoeidheid.

WIE BETAALT DE ZORG?

De revalidatiezorg valt onder de basisverzekering. U heeft dus geen aanvullende verzekering of speciale voorwaarden nodig om onze behandeling vergoed te krijgen. De hoogte van de vergoeding hangt af van de afspraken met de zorgverzekeraar. Wanneer de zorgverzekeraar niet alle kosten vergoedt, brengen wij deze overige kosten niet bij u in rekening. Zoals bij alle medisch-specialistische zorg betaalt u uiteraard wel uw eigen risico.

Wij regelen de afhandeling van de kosten rechtstreeks met uw zorgverzekeraar. Patiënten tekenen hiervoor een Akte van Cessie waarmee zij hun aanspraak op de verzekeraar aan ons overdragen zodat de kosten rechtstreeks bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht kunnen worden. Indien u vragen heeft over de vergoedingen, kunt u telefonisch bij ons terecht, of bespreek deze tijdens uw eerste afspraak bij Revalis.

De maximumtarieven voor revalidatiebehandelingen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Wij hebben daar geen invloed op. De tarieven die de NZa heeft vastgesteld zijn ingedeeld in groepen, de diagnosebehandelcombinaties (DBC’s).

Om bij Revalis in behandeling te komen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist.  Wilt u meer weten? Neem telefonisch contact op en bel tel. 073-8200325.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen? Wij helpen u graag verder