Medische psychologie nabij Breda

Maak een afspraak

Op de afdeling medische psychologie bij Revalis in Breda en Den Bosch begeleiden wij mensen om mentaal veerkrachtiger te worden. De specialisten op de afdeling hebben specifieke kennis van het grensvlak tussen psychologie en geneeskunde (of lichaam en geest). Wij bieden u binnen deze afdeling de beste behandeling op het gebied van chronische pijn of (pijn)vermoeidheid.

Een behandeling binnen de medische psychologie bij ons in omgeving Breda

Heeft u complexe chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten? Dan staan de specialisten op het gebied van medische psychologie (S-GGZ) voor u klaar in onze klinieken in Den Bosch en Breda. Wij bieden zorg die niet wordt aangeboden binnen de generalistische basis GGZ voor onverklaarbare klachten. Daarnaast bieden we ook zorg waarvoor gespecialiseerde inzet nodig is. Wanneer u een combinatie van meerdere diagnoses heeft, kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Wij hebben specifieke kennis van zowel psychologie als geneeskunde en zetten dit in om u zo goed mogelijk te helpen. Wij stellen een interdisciplinaire behandeling samen die is gebaseerd op het biopsychosociaal model en extra aandacht heeft voor zingeving.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Vraag een verwijsbrief aan voor medische psychologie

Om in aanmerking te komen voor medische psychologie bij Revalis in Den Bosch en Breda, heeft u een verwijsbrief nodig. Deze vraagt u aan bij een huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Als de medisch psychologische behandeling (S-GGZ) afgerond is, wordt u als patiënt overgedragen aan de huisarts in de regio. Voor meer informatie over medische psychologie en mentale pijn bij ons nabij Breda belt u naar 073-8200325.

Revalis Clinics