Leer omgaan met stress via een cursus

Maak een afspraak

Wanneer u beter wilt leren omgaan met stress, is het aan te raden om hiervoor een cursus te volgen. Zeker wanneer u door de stress last heeft van geestelijke en/of lichamelijke klachten staan wij van Revalis in ’s-Hertogenbosch voor u klaar. Wij weten welke vervelende gevolgen stress kan hebben en dat stressklachten heel divers kunnen zijn: van vermoeidheid en concentratieproblemen tot ernstige fysieke pijn. Met een programma op maat helpen wij u graag om van deze klachten af te komen of ze in ieder geval te verminderen middels een cursus omgaan met stress.

Leer omgaan met alledaagse en periodieke stress middels een cursus

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met vervelende gebeurtenissen die zijn of haar levensgeluk negatief beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan ontslag, ziekte of het verlies van een dierbare. Wanneer u dit overkomt, staat uw leven op zijn kop en schakelt u waarschijnlijk automatisch over op een overlevingsmodus. Als u echter geen tijd neemt om heftige gebeurtenissen te verwerken, kunt u last krijgen van chronische stress- en stemmingsklachten. Ook wanneer u in het dagelijkse leven veel stress ervaart, bijvoorbeeld op uw werk, kunnen deze klachten ontstaan. Door te leren omgaan met stress via een cursus van Revalis, kunnen deze klachten aanzienlijk verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Kies voor een persoonlijke behandeling

Wanneer u bij ons komt met stressklachten, stellen we eerst zorgvuldig een diagnose. Dit doen we door uitvoerig met u in gesprek te gaan in ons revalidatiecentrum. We achterhalen welke ongemakken u precies ervaart en wat de frequentie en de intensiteit van de klachten is. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelprogramma voor u op, bestaande uit individuele of groepssessies. In deze cursus leert u beter omgaan met stress, waardoor u beter in uw vel zit en stressklachten zoals chronische pijn en vermoeidheid tot het verleden behoren.

Vraag gerust om meer informatie

Heeft u last van chronische stressklachten en wilt u daarom beter leren omgaan met stress via de cursus die we hiervoor aanbieden? Bent u geïnteresseerd in onze behandeling of wilt u hier graag meer over weten? Wanneer u belt naar 073-8200325 geven wij u graag meer informatie en kunt u zich meteen aanmelden voor een behandeling.