Leer omgaan met stress via onze cursus

Maak een afspraak

Wanneer u beter wilt leren omgaan met stress, is het aan te raden om hiervoor een cursus te volgen. Zeker wanneer u door de stress last heeft van geestelijke en/of lichamelijke klachten staan wij bij Revalis in Den Bosch en Breda voor u klaar. Wij weten welke vervelende gevolgen stress kan hebben. Daarnaast zijn stressklachten heel divers: van vermoeidheid en concentratieproblemen tot ernstige fysieke pijn. Met onze cursus op maat om te leren omgaan met stress helpen wij u om van deze klachten af te komen.

Leer omgaan met alledaagse en periodieke stress middels een cursus

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met vervelende gebeurtenissen die zijn of haar levensgeluk negatief beïnvloeden, zoals een scheiding, het overlijden van een dierbare of een ziekte. Als u geen tijd neemt om heftige gebeurtenissen te verwerken, kunt u last krijgen van chronische stress- en stemmingsklachten. Ook wanneer u in het dagelijkse leven veel spanning ervaart, bijvoorbeeld op uw werk, kunnen deze onverklaarbare lichamelijke klachten ontstaan. Door te leren omgaan met stress via een cursus van Revalis in Den Bosch, Nijmegen of Breda, kunnen deze klachten aanzienlijk verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Vraag gerust om meer informatie

Heeft u last van chronische klachten en wilt u daarom beter leren omgaan met stress? Bent u geïnteresseerd in onze behandeling voor meer mentale veerkracht of wilt u hier graag meer over weten? Wanneer u contact met ons opneemt via 073-8200325 informeren wij u graag.

Revalis Clinics