Chronische pijn schouder

Maak een afspraak

Heeft u chronische pijn in uw schouder? Komt u maar niet van deze klachten af, ondanks dat u behandelingen gehad heeft bij de huisarts, fysiotherapeut of zelfs bij de psycholoog? Dan kunt u terecht bij Revalis: het behandelcentrum voor chronische pijn en complexe klachten. Met onze medisch-specialistische revalidatiezorg zorgen wij voor de vermindering van uw klachten en leert u bovendien om te gaan met uw klachten.

Chronische pijn in uw schouder: kom uit de vicieuze cirkel

Als u al voor lange tijd last heeft van chronische pijn in uw schouder, en geen fysiotherapeut of medisch specialist u tot nu toe heeft kunnen helpen, heeft dat geen goed effect op uw gezondheid en uw gemoedstoestand. Door chronische pijn in uw schouder kunt u niet meer volledig participeren in de maatschappij, wat niet bevorderlijk is voor uw gezondheid. Wij richten ons dan ook niet op ziekte en zorg, maar juist op maatschappelijke participatie, gedrag en gezondheid. Door voor u fysiotherapeutische en psychologische behandelingen op maat op te stellen, doorbreken we de vicieuze cirkel, verminderen uw klachten, weet u hoe u hiermee moet omgaan en kunt u uiteindelijk weer volledig participeren in de maatschappij, wat een goed effect heeft op uw gezondheid.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie, bekijk de meest gestelde vragen of neem contact met ons op

Hand in hand

Laat u doorverwijzen

U kunt bij ons terecht voor behandelingen om de chronische pijn aan uw schouder te verhelpen door u door te laten verwijzen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. U kunt u zich dan alvast online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325 om een afspraak te maken. 

Revalis Clinics