Chronische pijn in uw schouder of nek

Maak een afspraak

Heeft u chronische pijn in uw schouder en uw nek? Heeft u geen idee waar dit vandaan komt en komt u er ook niet vanaf, zelfs niet na meerdere bezoeken aan de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog? Bent u op zoek naar die verlossende behandeling voor die hardnekkige nek- en schouderpijn? Laat u dan doorverwijzen naar Revalis in Den Bosch, Nijmegen, en Breda. Wij zijn een behandelcentrum voor complexe klachten en chronische pijn en kunnen u door middel van een combinatie van fysiotherapeutische en psychologische behandelingen helpen met uw chronische pijn aan uw schouder en nek en u er bovendien mee om leren gaan.

Behandeling voor chronische pijn in uw schouder en nek

Behandelingen van uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog hebben niet mogen baten bij de chronische pijn aan uw schouder en nek. Uw schouderpijn wordt geklasseerd tot een onverklaarbare lichamelijke klacht en een succesvolle behandeling lijkt steeds verder weg. Vaak wordt er bij deze behandelingen namelijk gericht op ziekte en zorg, terwijl wij ons juist richten op gedrag en gezondheid. Wij maken als expert in revalidatie een combinatie van psychologische en fysiotherapeutische behandelingen om u te helpen de schouderpijn te verminderen, u ermee om te leren gaan en als resultaat u weer volledig te laten participeren in de maatschappij na behandeling. Maatschappelijke participatie is namelijk ons uitgangspunt. Uw revalidatiebehandeling wordt begeleid door een gespecialiseerd behandelteam, nadat u psychisch en fysiek onderzocht bent. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Kortdurend behandelprogramma 
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan voor een behandeling na doorverwijzing

U kunt zich laten doorverwijzen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist voor uw behandeling bij Revalis voor uw chronische pijn aan uw schouder en nek. Ook kunt u zich via onze website aanmelden als patiënt. Om een afspraak te maken voor een behandeling van uw schouderpijn kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics