Chronische pijn in uw schouder of nek

Maak een afspraak

Heeft u chronische pijn in uw schouder en uw nek? Heeft u geen idee waar dit vandaan komt en komt u er ook niet vanaf, zelfs niet na meerdere bezoeken aan de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog? Laat u dan doorverwijzen naar Revalis. Wij zijn een behandelcentrum voor complexe klachten en chronische pijn en kunnen u door middel van een combinatie van fysiotherapeutische en psychologische behandelingen helpen met uw chronische pijn aan uw schouder en nek en u er bovendien mee om leren gaan.

Behandeling voor chronische pijn in uw schouder en nek

Behandelingen van uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog hebben niet mogen baten bij de chronische pijn aan uw schouder en nek. Vaak wordt er bij deze behandelingen namelijk gericht op ziekte en zorg, terwijl wij ons juist richten op gedrag en gezondheid. Wij maken een combinatie van psychologische en fysiotherapeutische behandelingen om u te helpen de pijn te verminderen, u ermee om te laten leren gaan en als resultaat u weer volledig te laten participeren in de maatschappij. Want maatschappelijke participatie is ons uitgangspunt. Uw revalidatiebehandeling wordt begeleid door een gespecialiseerd behandelteam nadat u psychisch en fysiek onderzocht bent. Vervolgens wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Kortdurend behandelprogramma 
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan voor een behandeling na doorverwijzing

U kunt zich laten verwijzen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist voor behandeling bij Revalis voor chronische pijn aan uw schouder en nek. Ook kunt u zich via onze website aanmelden als patiënt. Om een afspraak te maken kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325.