Omgaan met chronische pijn

Maak een afspraak

Omgaan met chronische pijn: het is niet gemakkelijk. Als u al veel onderzoeken en behandelingen heeft gehad bij de fysiotherapeut, psycholoog of huisarts en er geen verandering zit in uw klachten, kan dat erg frustrerend werken. U wilt van uw pijn af, maar weet niet meer hoe. Dan schakelt u Revalis in Den Bosch en Breda in. Wij zijn een behandelcentrum voor complexe chronische pijn en leren u omgaan met uw pijn- en vermoeidheidsklachten.

Omgaan met chronische pijn: hulp zoeken bij een gespecialiseerd centrum

Omgaan met chronische pijn is moeilijk. Chronische pijnklachten maken het lastig om volledig te participeren in de maatschappij, terwijl u dat wel graag wilt. Veel dingen die u graag deed kunnen niet meer. Hoe moet u met die chronische pijn, en alles dat daarbij komt kijken, omgaan? Bij Revalis leert een interdisciplinair team u middels een poliklinische revalidatiebehandeling niet alleen omgaan met chronische pijn en vermoeidheid, maar helpt u ook zo veel mogelijk van uw klachten af. Dit doen we door verder te kijken dan het lichaam en ons te richten op gedrag, gezondheid en participatie in de maatschappij. Ons uitgangspunt is namelijk dat maatschappelijke participatie, ook met onverklaarbare lichamelijke klachten, bijdraagt aan de gezondheid van mensen.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Ontdek de resultaatgerichte poliklinische revalidatiezorg

Wij bieden resultaatgerichte poliklinische revalidatiezorg. Onze revalidatiezorg wordt natuurlijk uitgevoerd door gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van ervaren revalidatieartsen. Voor ons behandeltraject om te leren omgaan met chronische pijn heeft u een doorverwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. U kunt zich online aanmelden als patiënt bij onze centra in Den Bosch en Breda of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics