Omgaan met chronische pijn

Maak een afspraak

Omgaan met chronische pijn: het is niet gemakkelijk. Als u al veel onderzoeken en behandelingen gehad heeft bij de fysiotherapeut, psycholoog of huisarts en er geen verandering zit in uw chronische pijn, kan dat erg frustrerend werken. U wilt van uw pijn af, maar weet niet meer hoe. Bij Revalis bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn een behandelcentrum voor complexe krachten en chronische pijn en helpen u graag verder.

Omgaan met chronische pijn: hulp zoeken bij Revalis

Omgaan met chronische pijn is moeilijk. Chronische pijn maakt het lastig om volledig te participeren in de maatschappij, terwijl u dat wel graag wilt. Veel dingen die u graag deed kunnen niet meer. Hoe moet u met die chronische pijn, en alles dat daarbij komt kijken, omgaan? Bij Revalis werken psychologen en fysiotherapeuten (gespecialiseerd in pijn en vermoeidheid) die u middels een poliklinische revalidatiebehandeling niet alleen leren omgaan met chronische pijn, maar u er ook zo veel mogelijk vanaf helpen. Dit doen we door verder te kijken dan het lichaam en ons te richten op gedrag, gezondheid en participatie in de maatschappij.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Resultaatgerichte poliklinische revalidatiezorg

Wij bieden resultaatgerichte poliklinische revalidatiezorg. Ons uitgangspunt is dat maatschappelijke participatie bijdraagt aan de gezondheid van mensen. Onze revalidatiezorg wordt natuurlijk uitgevoerd door gespecialiseerde behandelaars (pijnbehandelteam) onder toezicht van ervaren revalidatieartsen. Voor onze poliklinische revalidatiebehandeling om bijvoorbeeld te leren omgaan met chronische pijn heeft u een doorverwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. U kunt zich online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325.