Psychotherapie nabij Breda

Maak een afspraak

Ervaart u een combinatie van lichamelijke en psychische klachten, heeft u daardoor functioneringsproblemen en wilt u om die reden graag psychotherapie volgen in omgeving Breda? Wanneer u er met de hulp van uw huisarts, fysiotherapeut en psycholoog niet uitkomt, dan is een doorverwijzing naar Revalis in ’s-Hertogenbosch mogelijk.

Volg psychotherapie bij een ervaren psychotherapeut in onze kliniek nabij Breda

Revalis in ’s-Hertogenbosch is een kliniek voor integrale specialistische diagnostiek en behandeling voor mensen met langdurige en vaak complexe chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten. Het leven met chronische pijn of vermoeidheid kan u erg belemmeren in uw dagelijkse activiteiten. Door er met een psychotherapeut van Revalis nabij Breda naar te kijken en psychotherapie op maat aan te bieden, helpen we u om op verantwoorde wijze uw activiteiten weer op te pakken. Volg psychotherapie bij ons nabij Breda en u ontvangt een uniek, kortdurend en intensief behandelprogramma bij een deskundige psychotherapeut. Daarbij leert u om op een andere manier met uw klachten om te gaan en mentale veerkracht te realiseren. Hierdoor ervaart u al snel dat de klachten uw leven niet meer be

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie of bekijk de meest gestelde vragen

Hand in hand

Vraag naar meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor psychotherapie bij ons revalidatiecentrum nabij Breda of wilt u weten wat de psychotherapeut voor u kunt betekenen? Heeft u vragen over onze dienstverlening, vergoedingen van onze zorgprogramma’s, hoe u een doorverwijzing ontvang, administratieve of overige vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 073-8200325. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Revalis Clinics