Revalidatiecentrum in Den Bosch

Maak een afspraak

Revalis is een medisch-specialistisch revalidatiecentrum in Den Bosch en Breda. Wij zijn een behandelcentrum voor complexe klachten en chronische pijn en bieden medisch-specialistische revalidatiezorg voor mensen met langdurige en chronische problemen. Onze poliklinische revalidatiebehandeling zorgt ervoor dat u weer mee kunt doen in de maatschappij.

Revalis: medisch-specialistisch revalidatiecentrum nabij Den Bosch

Heeft u langdurige klachten waar u al meer dan drie maanden mee rondloopt? Mocht de zorg van de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog niet baten? Dat is erg vervelend. Met langdurige klachten kan ook uw mentale gesteldheid achteruit gaan en kunt u minder goed participeren in de maatschappij. In ons revalidatiecentrum nabij Oss gaan we uit van gezondheid en gedrag in plaats van zorg en ziekte. We geloven dat participatie in de maatschappij voor een groot deel bijdraagt aan de gezondheid van de mens. Onze revalidatiearts nabij Den Bosch kijkt verder dan alleen uw lichaam en behandelen niet alleen uw klachten, maar ook uw omgang daarmee.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie of bekijk de meest gestelde vragen

Hand in hand

De behandeling door een revalidatiearts nabij Den Bosch

Als u doorverwezen wordt door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch psycholoog naar ons revalidatiecentrum in de omgeving van Den Bosch, dan kunnen we starten met een persoonlijke behandeling via een revalidatiearts. Hiervoor doen we eerst een aantal onderzoeken, zoals een Revalidatie en Arbeid Analyse (RAA). U vult een uitgebreide vragenlijst in en voert gesprekken met de cliëntverantwoordelijke en onze psycholoog. Ook wordt er een fysiotherapeutisch onderzoek gedaan en wordt uw fysieke belastbaarheid getest. Aan de hand van deze resultaten starten we de revalidatiebehandeling.

Meld u aan

U kunt zich bij ons revalidatiecentrum in Den Bosch en Breda online aanmelden als patiënt, of contact met onze revalidatiearts opnemen door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics