Revalidatiecentrum in Den Bosch

Maak een afspraak

Revalis is een medisch-specialistisch revalidatiecentrum met een vestiging in Den Bosch. Wij zijn een behandelcentrum voor complexe klachten en chronische pijn en bieden medisch-specialistische revalidatiezorg voor mensen met langdurige en chronische problemen. Onze poliklinische revalidatiebehandeling zorgt ervoor dat u weer mee kunt doen in de maatschappij.

Medisch-specialistisch revalidatiecentrum nabij Den Bosch

Heeft u langdurige onverklaarbare lichamelijke klachten waar u al meer dan drie maanden mee rondloopt? Mocht de zorg van de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog niet baten? Dat is erg vervelend. Met langdurige klachten kan ook uw mentale gesteldheid achteruitgaan en kunt u minder goed participeren in de maatschappij. In ons revalidatiecentrum nabij Oss gaan we uit van gezondheid en gedrag in plaats van zorg en ziekte. We geloven dat participatie in de maatschappij voor een groot deel bijdraagt aan de gezondheid van de mens. Onze revalidatiearts kijkt verder dan alleen uw lichaam en behandelen niet alleen uw klachten, maar ook uw omgang daarmee.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

De behandeling door een revalidatiearts nabij Den Bosch

Als u doorverwezen wordt door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch psycholoog naar ons revalidatiecentrum in Den Bosch, dan kunnen we starten met een persoonlijke behandeling via een revalidatiearts. Hiervoor doen we eerst een aantal onderzoeken, zoals een Revalidatie en Arbeid Analyse (RAA). U vult een uitgebreide vragenlijst in en voert gesprekken met de cliëntverantwoordelijke en onze psycholoog. Ook wordt er een fysiotherapeutisch onderzoek gedaan en wordt uw fysieke belastbaarheid getest. Aan de hand van deze resultaten starten we de revalidatiebehandeling.

Meld u aan

Dankzij onze centrale ligging is het eenvoudig om ons vanuit verschillende locaties te bereiken, zoals Oss en Veghel. Ook vanuit Rosmalen geraakt u gemakkelijk bij ons. Natuurlijk behandelen wij niet alleen patiënten uit de directe omgeving, zoals Tiel, maar staan wij klaar voor heel Nederland. U kunt zich bij ons revalidatiecentrum in Den Bosch online aanmelden als patiënt, of contact met onze revalidatiearts opnemen door te bellen naar 073-8200325

Revalis Clinics