Blijvende vermoeidheid

Maak een afspraak

Heeft u al langere tijd last van blijvende vermoeidheid? Heeft u al meerdere behandelingen gehad bij de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog en heeft u nog geen resultaat geboekt? Dan is het wellicht tijd voor een specialistischere behandeling. U kunt zich dan door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist laten doorverwijzen naar Revalis. In ons behandelcentrum voor complexe klachten zoals chronische pijn en of chronische vermoeidheid helpt ons interdisciplinair behandelteam u om te gaan met uw klachten waardoor u weer kunt functioneren.

Van blijvende vermoeidheid afkomen

Uw voornaamste doel is natuurlijk om af te komen van uw blijvende vermoeidheid. U wilt weer energie hebben en mee kunnen doen in de maatschappij. Een groot gevolg van blijvende vermoeidheid is immers dat u niet meer kunt functioneren zoals voorheen waardoor u ook vaak verzuimd op uw werk. Ons uitgangspunt is juist maatschappelijke participatie; het draagt namelijk voor een groot deel bij aan uw gezondheid. Daarnaast focussen wij ons niet op ziekte en zorg, maar juist op gedrag en gezondheid.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

De behandeling

De behandeling om van uw blijvende vermoeidheid af te komen wordt opgesteld aan de hand van de resultaten van psychologische en fysieke onderzoeken. We stellen voor u een behandelplan samen dat fysiotherapeutische en psychologische behandelingen combineert om u te leren omgaan met uw vermoeidheid en om u weer zo snel mogelijk te kunnen laten meedoen in de maatschappij. U kunt bij ons alleen een behandeling krijgen als u een verwijzing heeft van een huisarts, bedrijfsarts of een medisch specialist. U kunt zich dan online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325.