Blijvende vermoeidheid

Maak een afspraak

Heeft u al langere tijd last van blijvende vermoeidheid? Heeft u al meerdere behandelingen gehad bij de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog en heeft dit geen verbeteringen opgeleverd? Dan is het wellicht tijd voor een specialistische behandeling. U kunt zich dan door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist laten doorverwijzen naar Revalis. In ons behandelcentrum voor chronische pijn en vermoeidheid, vermindert ons interdisciplinaire behandelteam deze klachten en leert u hiermee om te gaan.

Het belang van het verhelpen van blijvende vermoeidheid

Uw voornaamste doel is natuurlijk om af te komen van uw blijvende en chronische vermoeidheid. U wilt weer energie hebben en mee kunnen doen in de maatschappij. Een groot gevolg van blijvende vermoeidheid is immers dat u niet meer kunt functioneren zoals voorheen, waardoor u bijvoorbeeld vaker verzuimt op uw werk. Als centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten is ons uitgangspunt maatschappelijke participatie. Dit draagt namelijk voor een groot deel bij aan uw algehele gesteldheid. Daarnaast focussen wij ons niet op ziekte en zorg, maar juist op gedrag en gezondheid. Wij staan klaar voor iedereen in Nederland in onze drie vestigingen:

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan voor een behandeling voor uw vermoeidheidsklachten

Wilt u uw klachten van blijvende vermoeidheid verminderen en uw dagelijkse activiteiten weer oppakken? U kunt bij onze locatie in Breda of Den Bosch, nabij Veghel, alleen een behandeling krijgen als u een verwijzing heeft van een huisarts, bedrijfsarts of een medisch specialist. U kunt zich dan online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics