Burn-out coaching nabij Breda

Maak een afspraak

Met behulp van burn-out coaching nabij Breda zorgen we er samen met u voor dat u snel weer uit de negatieve spiraal komt. Wanneer u namelijk chronisch oververmoeid raakt, belemmert dat u enorm in het uitvoeren van gewone dagelijkse activiteiten. Hierdoor is het lastig om uw activiteiten weer op te pakken en de dingen te doen die u altijd deed.

Met onze burn-out coaching in omgeving Breda zorgen we ervoor dat u weer beter gaat functioneren

Revalis is een gespecialiseerde kliniek voor de integrale behandeling van chronische pijn en/of vermoeidheid. Wanneer u in een burn-out belandt, ervaart u doorgaans lichamelijke en psychische klachten. U heeft het gevoel dat u uitgeput bent, maar wellicht heeft u ook moeite met ontspannen en piekert u veel. Somberheid en lusteloosheid nemen de overhand waardoor u beperkingen ondervindt tijdens uw werk en in uw sociale leven. Wij helpen u graag met uw burn-out bij onze kliniek nabij Breda door middel van persoonlijke coaching. Na een zorgvuldige diagnostiek van de klachten, stellen wij een uniek behandelprogramma op waarbij u leert om met uw klachten om te gaan en deze te beheersen. Wij bieden intensieve begeleiding met een revalidatiearts tijdens de burn-out coaching bij ons centrum nabij Breda om de balans terug te vinden.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Vraag een doorverwijzing aan

Wij kunnen u alleen burn-out coaching bieden bij ons in ’s-Hertogenbosch, nabij Breda, als uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist u naar ons heeft doorverwezen. Heeft u een doorverwijzing ontvangen? Meld uzelf dan online aan als patiënt of neem contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar 073-8200325.