Burn-out coaching in Breda

Maak een afspraak

Met behulp van burn-out coaching in Den Bosch en Breda, zorgen we er samen voor dat u snel weer uit de negatieve spiraal komt. Wanneer u namelijk chronisch oververmoeid raakt, belemmert dat u enorm in het uitvoeren van gewone dagelijkse activiteiten. Hierdoor is het lastig om uw activiteiten weer op te pakken en de dingen te doen die u altijd deed. Met een behandelplan op maat bij Revalis, in Den Bosch en Breda, leren we u omgaan met uw klachten.

Met onze burn-out coaching in Den Bosch en Breda, zorgen we ervoor dat u weer beter gaat functioneren

Revalis is een gespecialiseerde kliniek in Den Bosch en Breda, voor coaching en integrale behandeling van chronische pijn, een burn-out en/of chronische vermoeidheid. Wanneer u in een burn-out belandt, ervaart u doorgaans lichamelijke en psychische klachten. U heeft het gevoel dat u uitgeput bent, maar wellicht heeft u ook moeite met ontspannen en piekert u veel. Somberheid en lusteloosheid nemen de overhand waardoor u beperkingen ondervindt tijdens uw werk en in uw sociale leven. Wij helpen u graag met uw burn-out bij onze kliniek in Den Bosch en Breda door middel van persoonlijke coaching. Na een zorgvuldige diagnostiek van de klachten, stellen wij een uniek behandelprogramma op waarbij u leert om met uw klachten om te gaan en deze te beheersen. Wij bieden intensieve begeleiding met een revalidatiearts tijdens de burn-out coaching bij ons centrum in Den Bosch en Breda om de balans terug te vinden.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie of bekijk de meest gestelde vragen

Hand in hand

Vraag een doorverwijzing aan

Wij kunnen u alleen burn-out coaching aanbieden bij ons in Den Bosch en Breda als uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist u naar ons heeft doorverwezen. Heeft u een doorverwijzing ontvangen? Meld uzelf dan online aan als patiënt of neem contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics