Revalidatiecentrum nabij Veghel

Maak een afspraak

Revalis is een revalidatiecentrum nabij Veghel voor patiënten met complexe klachten en chronische pijn. Wij bieden medisch-specialistische revalidatiezorg met een focus op gedrag en gezondheid. Dit in tegenstelling tot andere behandelaars zoals de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog, waar de focus vaak ligt op ziekte en zorg. Met een persoonlijke behandeling zorgen we ervoor dat u met uw klachten leert omgaan en dat u weer volledig kunt meedoen in het dagelijkse bestaan.

Revalidatiecentrum voor chronische en complexe klachten

Loopt u al maanden met een chronische en of complexe pijnklacht, die alleen maar erger wordt, ondanks verschillende behandelingen bij diverse behandelaars in de 1e lijn, zoals huisarts, fysiotherapeut of psycholoog? Laat u dan doorverwijzen naar ons revalidatiecentrum in Den Bosch nabij Veghel. Hier voeren wij voor de start van het behandelprogramma een aantal onderzoeken uit. Allereerst vult u een uitgebreide vragenlijst in waarna u een gesprek krijgt met een cliëntverantwoordelijke. Vervolgens vindt een fysiek, fysiotherapeutisch en psychologisch onderzoek plaats en aan de hand van die resultaten stellen we een persoonlijk behandelplan op. In dat behandelplan worden psychologische en fysiotherapeutische behandelingen gecombineerd met maatschappelijke participatie als uitgangspunt. Zo worden onverklaarbare lichamelijke pijnklachten verminderd (of verdwijnen ze in sommige gevallen) en leert u hier beter mee om te gaan.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogrammawachttijden
Stetoscoop
Hand in hand

Vertrouw op onze kennis en verlicht uw lijden

Wij staan u graag bij in het vinden van een manier waarop u om kan gaan met pijnklachten. Het is de bedoeling dat u wordt verwezen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist naar ons revalidatiecentrum nabij Veghel. Is dat gebeurd, dan kunt u zich alvast online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen om een afspraak te maken door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics