Revalidatiecentrum Veghel

Maak een afspraak

Revalis: revalidatiecentrum nabij Veghel voor chronische en complexe klachten

Revalis is een revalidatiecentrum nabij Veghel voor patiënten met complexe klachten en chronische pijn. Wij bieden medisch-specialistische revalidatiezorg met een focus op gedrag en gezondheid. Dit in tegenstelling tot andere behandelaars zoals de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog, waar de focus vaak ligt op ziekte en zorg. Met een persoonlijke behandeling zorgen we ervoor dat u met uw klachten leert omgaan en dat u weer volledig kunt meedoen in het dagelijkse bestaan.

Loopt u al maanden met een chronische en of complexe klacht, die alleen maar erger wordt, ondanks verschillende behandelingen bij diverse behandelaars in de 1e lijn, zoals huisarts, fysiotherapeut of psycholoog? Laat u dan doorverwijzen naar ons revalidatiecentrum nabij Veghel. Hier voeren wij voor de start van het behandelprogramma een aantal onderzoeken uit. Allereerst vult u een aantal vragenlijsten in waarna diagnostisch onderzoek plaatsvindt. Indien u geïndiceerd wordt stellen we aan de hand van die resultaten stellen we een persoonlijk behandelplan op. In het behandelplan worden psychologische en fysiotherapeutische behandelingen gecombineerd met maatschappelijke participatie als uitgangspunt.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogrammawachttijden
Stetoscoop

Vragen? Wij helpen u graag verder

Hand in hand

Revalis: revalidatiecentrum nabij Veghel voor chronische en complexe klachten

Zo worden uw chronische klachten verminderd (of verdwijnen ze in sommige gevallen) en leert u hier in het vervolg beter mee om te gaan. Het is de bedoeling dat u wordt verwezen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist naar ons revalidatiecentrum nabij Veghel. Is dat gebeurd, dan kunt u zich alvast online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen om een afspraak te maken door te bellen naar 073-8200325