Behandeling burn-out

Maak een afspraak

Behandeling van een burn-out

Bij Revalis kunt u terecht voor een effectieve behandeling van een burn-out. Een burn-out gaat gepaard met stress en kan zelfs psychosomatische klachten veroorzaken. Wij weten alles van medische psychologie en stellen dan ook altijd een passende behandeling op om u van uw burn-out af te helpen.

Een persoonlijke en effectieve behandeling van uw burn-out

Wanneer u een burn-out heeft, voelt u zich uitgeput, lusteloos en heeft u een grote kans op slaap-, concentratie- en geheugenproblemen. Ook kunt u last hebben van chronische pijn of vermoeidheid. U wilt graag van alles doen, maar u bent bang dat het niet lukt of heeft er simpelweg de energie niet voor. Het is begrijpelijk dat u van uw burn-out af wilt en wij bieden hier de juiste behandeling voor. We gaat met u in gesprek, waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen en aan de slag gaan met therapievormen die in een groep en/of individueel gegeven worden.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie, bekijk de meest gestelde vragen of neem contact met ons op

Hand in hand

Laat uw arts u doorverwijzen

Om bij ons een behandeling voor een burn-out te kunnen ondergaan, moet u doorverwezen worden door uw huisarts, bedrijfsarts of door een medisch specialist. Heeft u vragen over deze verwijzing of de behandeling zelf? Bel naar 073-8200325, want dan beantwoorden wij al uw vragen en geven wij u graag aanvullende informatie.

 

Revalis Clinics