Verwijsmogelijkheden

Onze poliklinische revalidatiebehandeling richt zich op patiënten met verlies van functioneren als gevolg van chronische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, chronische pijn en vermoeidheid, waarbij het vermoeden bestaat dat ook psychische- en sociale factoren een rol spelen.

U kunt op diverse manieren een patiënt naar Revalis verwijzen voor een poliklinische revalidatiebehandeling middels onderstaande mogelijkheden:

  1. Via het online aanmeldformulier  (de verwijzing komt rechtstreeks beveiligd bij ons binnen)
    Bij het online aanmelden, vergeet s.v.p. niet alle velden in te vullen en op de knop “verzenden” te klikken.Wij nemen na de aanmelding direct contact met de patiënt op om een afspraak in te plannen voor een informatiegesprek. Vervolgens wordt een afspraak voor de  intake (diagnostiek) ingepland.
  2. Door het invullen van de digitale verwijsbrief (gelieve in te sturen per post, email naar planning@revalis.nl of  per fax naar 040-8200709)
  3. Voor huisartsen is er de mogelijkheid om te verwijzen via de Zorgdomein applicatie in uw patiënten-registratie software programma. Nog niet aangesloten met Zorgdomein Nederland, bel dan 020 – 4713817 voor meer informatie.

Patiënt insturen voor een poliklinische pijnrevalidatiebehandeling Revalis