ALK-behandeling

Maak een afspraak

ALK-behandeling, gericht op kankerpatiënten met specifieke genetische mutaties, kan soms gepaard gaan met chronische pijn. Deze pijn kan voortkomen uit de kanker zelf of als bijwerking van de behandeling. Het is essentieel om hulp te zoeken bij Revalis voor deze pijnen tijdens een ALK-behandeling, aangezien effectief pijnbeheer een cruciaal onderdeel is van uw algehele gezondheidszorg en welzijn.

Complexe pijnen bij ALK-behandeling

Bij de behandeling van complexe chronische pijn tijdens of na ALK-behandelingen is een multidisciplinaire aanpak vereist. Naast de directe behandeling van kanker, kan een psychologische behandeling bij chronische pijn helpen om te gaan met de emotionele en mentale uitdagingen die deze pijn met zich meebrengt. In ons revalidatiecentrum in Breda, Nijmegen en Den Bosch bieden wij gespecialiseerde ondersteuning, inclusief fysiotherapie en psychologische zorg, om patiënten te helpen bij het beheersen van hun pijn en het verbeteren van hun levenskwaliteit tijdens de ALK-behandeling.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
ALK behandling
Hand in hand

Laat u doorverwijzen naar onze kliniek

Bent u onder ALK-behandeling en ervaart u chronische pijn? Bij Revalis richten we ons op gespecialiseerde zorg voor onverklaarbare lichamelijke klachten, inclusief pijn gerelateerd aan ALK-behandelingen. Ons team van experts staat klaar om met u samen te werken en een persoonlijk behandelplan te ontwikkelen dat gericht is op zowel uw fysieke als mentale welzijn. Neem de stap naar een beter beheer van uw pijn door een doorverwijzing van uw arts te vragen.

Revalis Clinics