SOLK-kliniek in Breda

Maak een afspraak

Als u SOLK gerelateerde klachten heeft en hierdoor problemen heeft met het functioneren in uw dagelijks leven, dan bezoekt u onze SOLK-kliniek in Den Bosch en Breda, nabij Oosterhout. SOLK staat voor Somatisch Onverklaarde Lichamelijke Klachten en uit zich vaak in complexe chronische pijn en/of vermoeidheid waar lastig een oplossing voor te vinden is. Voor patiënten is dit vaak erg frustrerend, omdat ze beperkt zijn in het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten en er geen duidelijke oorzaak voor hun klachten aan te wijzen is. Revalis, een SOLK-kliniek in Breda, vlak bij Oosterhout, is gespecialiseerd in dergelijke klachten en helpt u graag een oplossing voor SOLK te vinden, zodat u weer met plezier uw werk, hobby’s en andere activiteiten uitvoert.

Als u klachten gerelateerd aan SOLK heeft, bezoekt u onze SOLK-kliniek

Bij Revalis in Breda bieden we als kliniek voor SOLK een behandeling op maat aan om een oplossing voor uw klachten te vinden. U komt hiervoor in aanmerking op het moment dat er sprake is van pijn die langer duurt dan drie maanden. Deze pijnbehandeling richt zich op u als patiënt in het geheel, waarbij we aandacht geven aan alle mogelijke factoren die uw pijn mogelijk beïnvloeden. Naast dat we uw fysieke klachten onderzoeken, kijken we ook naar psychologische en sociale factoren die mogelijk ten grondslag liggen aan uw klachten. Ons team bestaat dan ook uit artsen en deskundigen uit allerlei verschillende disciplines. We werken in onze SOLK-kliniek met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers die onder leiding van een revalidatiearts uw behandeling uitvoeren.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Een oplossing voor SOLK met ons behandelplan op maat

Als SOLK-kliniek zorgen we voor een stapsgewijze oplossing voor uw klachten. In de eerste fase onderzoeken we de aard, oorzaak en consequenties van uw klachten. Vervolgens bepaalt de revalidatiearts uw revalidatiedoelstellingen en start de behandeling. De behandeling bij ons revalidatiecentrum bestaat over het algemeen uit een traject van tien weken, die erop is gericht u tegen het eind van de behandeling weer maatschappelijk te laten functioneren. Hiervan vragen de eerste vijf weken een tijdsinvestering van ongeveer tien uur per week, waarna de intensiteit langzaam afneemt. Na afloop van de behandeling is er nog een nazorgfase, waarin ons team u begeleidt om uw nieuwe vaardigheden omtrent omgaan met lichamelijke klachten toe te passen in alledaagse situaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze SOLK-kliniek

Wilt u een oplossing vinden voor uw klachten en heeft u interesse om een behandeltraject te starten bij onze kliniek voor SOLK? Indien u een verwijsbrief heeft van uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts, kunt u zich direct aanmelden. Daarnaast is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via 073-8200325, mocht u meer informatie wensen over onze kliniek of behandeltrajecten.

Revalis Clinics