Revalidatie nabij Breda

Maak een afspraak

Bij Revalis bieden wij een behandeling op het gebied van poliklinische revalidatie aan in Breda. Hierin leren we u omgaan met uw chronische pijnklachten waardoor pijn verminderd of zelfs volledig verdwijnt. Ons revalidatiecentrum nabij Breda is er voor resultaatgerichte poliklinische revalidatiezorg, uitgevoerd door gespecialiseerde behandelaars onder verantwoordelijkheid van revalidatieartsen. Bij ons bent u dus in goede handen.

Hoe de behandeling voor revalidatie in zijn werking gaat bij ons Nabij Breda

Bij het revalidatiecentrum van Revalis nabij Breda, werken psychologen en fysiotherapeuten (gespecialiseerd in pijn en vermoeidheid) die u middels een poliklinische revalidatiebehandeling niet alleen leren omgaan met chronische pijn, maar u er ook zo veel mogelijk vanaf helpen. Wij kijken namelijk verder dan uw lijf alleen en richten ons op maatschappelijke participatie, gezondheid en gedrag; niet op ziekte en zorg. Zo leert u ook psychisch goed om te gaan met uw klachten en kunt u, na onze behandelingen, weer volledig maatschappelijk participeren. Ons uitgangspunt is dan ook dat maatschappelijke participatie bijdraagt aan de gezondheid van mensen.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Vraag een verwijsbrief aan bij uw huisarts

Als u al veel onderzoeken en behandelingen gehad heeft bij de fysiotherapeut, psycholoog of huisarts en er geen verandering zit in uw chronische pijn, dan kunt u bij Revalis terecht. U heeft voor revalidatie in ons revalidatiecentrum nabij Breda namelijk een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of andere medisch specialist nodig. Bent u door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist naar ons doorverwezen? Meld u dan online aan als patiënt of neem telefonisch contact met ons op via 073-8200325.