Revalidatie in Breda

Maak een afspraak

Bij revalidatiecentrum Revalis bieden wij een behandeling op het gebied van poliklinische revalidatie aan in Breda en Den Bosch. Hierin leren we u omgaan met uw chronische pijn- en vermoeidheidsklachten waardoor pijn vermindert of zelfs volledig verdwijnt. Ons revalidatiecentrum in Breda is er voor resultaatgerichte poliklinische zorg in revalidatie, uitgevoerd door gespecialiseerde behandelaars onder verantwoordelijkheid van revalidatieartsen. U bent bij ons team dus in uitstekende handen.

Hoe de behandeling voor revalidatie in zijn werk gaat bij ons revalidatiecentrum in Breda

Bij het revalidatiecentrum van Revalis in Breda werken revalidatieartsen, psychologen en fysiotherapeuten (gespecialiseerd in pijn en vermoeidheid) die u middels een poliklinische behandeling niet alleen leren omgaan met chronische pijn, maar u er ook zo veel mogelijk vanaf helpen. Wij kijken namelijk verder dan uw lijf alleen en richten ons niet op ziekte en zorg, maar op maatschappelijke participatie, gezondheid en gedrag. Zo leert u ook psychisch goed om te gaan met uw klachten en kunt u na onze behandelingen weer volledig maatschappelijk participeren en uw werk en hobby’s weer oppakken.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie of bekijk de meest gestelde vragen

Hand in hand

Vraag een verwijsbrief aan bij uw huisarts

Als u al veel onderzoeken en behandelingen gehad heeft bij de fysiotherapeut, psycholoog of huisarts en er geen verandering zit in uw chronische pijn, dan kunt u bij ons terecht. U heeft voor revalidatie in ons revalidatiecentrum in Breda en Den Bosch wel een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of andere medisch specialist nodig. Bent u door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist naar ons doorverwezen? Meld u dan online aan als patiënt of neem telefonisch contact met ons op via 073-8200325.

Revalis Clinics