Psychosomatische klachten

Maak een afspraak

Psychosomatische klachten zijn lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben. Artsen kunnen dan geen lichamelijke verklaring voor de klachten vinden. Hierdoor kunnen mensen met psychosomatische klachten zich erg onzeker voelen. Ze voelen zich niet begrepen en krijgen soms zelfs te horen dat ze zich aanstellen. Dat is onterecht, want lichaam en geest beïnvloeden elkaar, waardoor geestelijke spanning echt fysieke pijn teweeg kan brengen.

Pak psychosomatische klachten aan met een persoonlijk behandelplan

Wanneer u last heeft van psychosomatische klachten, begrijpen wij bij Revalis maar al te goed dat u soms de wanhoop nabij bent. U heeft pijn, bent erg vermoeid, heeft stemmingsklachten, maar u weet niet precies waardoor het komt en dus ook niet hoe u ervan afkomt. Gelukkig weten wij wel hoe we onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen behandelen. In een persoonlijk gesprek achterhalen we of u last heeft van stress en/of andere geestelijke klachten die mogelijk de psychosomatische klachten veroorzaken. Vervolgens stellen we een behandelplan voor u op en werken we samen doelgericht aan herstel.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Weet of vermoedt u dat u last heeft van psychosomatische klachten en heeft u interesse in onze behandelingen in Den Bosch, Nijmegen en Breda? Of wilt u meer over onze behandeltrajecten weten, bijvoorbeeld bij een burn-out? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-8200325. Wij helpen u graag. Als u in het bezit bent van een verwijsbrief van uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts, bent u van harte welkom om u online aan te melden.

Revalis Clinics