Psychosomatische klachten

Maak een afspraak

Psychosomatische klachten zijn lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben. Artsen kunnen dan ook geen lichamelijke verklaring voor de klachten vinden. Hierdoor kunnen mensen met psychosomatische klachten zich erg onzeker voelen. Ze voelen zich niet begrepen en krijgen soms zelfs te horen dat ze zich aanstellen. Dat is onterecht, want lichaam en geest beïnvloeden elkaar, waardoor geestelijke spanning echt fysieke pijn teweeg kan brengen.

Pak psychosomatische klachten aan met een persoonlijk behandelplan

Wanneer u last heeft van psychosomatische klachten, begrijpen wij bij Revalis maar al te goed dat u soms de wanhoop nabij bent. U heeft pijn of bent erg vermoeid, maar u weet niet precies waardoor het komt en dus ook niet hoe u er vanaf komt. Gelukkig weten wij dat wel. In een persoonlijk gesprek achterhalen we of u last heeft van stress en/of andere geestelijke klachten die mogelijk chronische pijn of vermoeidheid veroorzaken. Vervolgens stellen we een behandelplan voor u op en werken we samen doelgericht aan herstel.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Neem contact op bij interesse of vragen

Weet of vermoed u dat u last heeft van psychosomatische klachten en heeft u interesse in onze behandeling? Of heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-8200325. Wij helpen u graag.