Psychologische behandeling chronische pijn

Maak een afspraak

Een psychologische behandeling kan helpen om uw chronische pijn te verminderen. Vaak is alleen een fysieke behandeling niet genoeg, omdat chronische pijn ook invloed heeft op uw mentale gesteldheid, wat op haar beurt de pijn weer verergert. Zo belandt u in een vicieuze cirkel die doorbroken moet worden. Bij Revalis, gevestigd in Den Bosch en Breda, krijgt u zowel een fysiotherapeutische als psychologische behandelingen om de chronische pijn te verminderen.

Psychologische en fysiotherapeutische behandeling bij chronische pijn

Wij bieden u een holistische behandeling voor uw chronische pijn in uw bijvoorbeeld uw schouder. Wij kijken verder dan alleen uw lijf. Wij richten ons niet op ziekte en zorg, maar op gedrag en gezondheid. Ook maatschappelijke participatie is van groot belang bij uw gezondheid. Voor de eerste behandeling van uw chronische pijn nemen we een aantal psychologische en fysieke onderzoeken bij u af. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag met een combinatie van psychologische en fysiotherapeutische pijnrevalidatie om uw chronische pijn te verminderen en in sommige gevallen te doen verdwijnen en ermee om te leren gaan zodat u weer volledig kunt participeren in de maatschappij.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Alleen met doorverwijzing

Wij kunnen u alleen een psychologische en fysiotherapeutische behandeling bieden om u van uw chronische pijn af te helpen als uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist u naar ons heeft doorverwezen voor uw onverklaarbare klachten. Is dit het geval, dan kunt u zich bij ons online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen om een afspraak te maken op onze locatie in Den Bosch of Breda door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics