Medische psychologie in Den Bosch

Maak een afspraak

Wanneer u door chronische pijn en/of vermoeidheid een belemmering voelt in uw dagelijkse activiteiten met gevolgen op alle levensgebieden, doet u er goed aan om gebruik te maken van onze behandelingen als expert op het gebied van medische psychologie in Den Bosch. Bij ons start u altijd snel met een kortdurend behandelprogramma.

Medische psychologie inzetten voor een verscheidenheid aan klachten

Revalis is een revalidatiecentrum in Den Bosch voor integrale specialistische diagnostiek en biedt hiervoor medische psychologie aan. Wij voorzien als expert mensen met langdurige en vaak complexe chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten, zoals een burn-out, van een effectieve behandeling in de medische psychologie. Met complexe chronische pijn wordt bedoeld dat er een wisselwerking is tussen het lichaam en de geest. Revalis in Den Bosch staat als expert in de medische psychologie klaar voor mensen met een combinatie van onverklaarbare lichamelijke en psychische klachten die daardoor functioneringsproblemen ervaren. Klachten die wij doorgaans zien, zijn:

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan voor een behandelprogramma

Wilt u gebruikmaken van een behandeling op het gebied van medische psychologie bij ons, als expert in Den Bosch en Breda, en graag met een revalidatiearts in gesprek gaan? Meld u aan voor een behandelprogramma door te bellen naar 073-8200325. Ook wanneer u vragen heeft over onze behandeling of werkwijze, stelt u die telefonisch aan ons. Wij staan voor u klaar.

Revalis Clinics