Long COVID-klachten

Maak een afspraak

Long COVID-klachten zijn aanhoudende symptomen die mensen ervaren na een initiële infectie met het coronavirus. Deze klachten kunnen variëren van vermoeidheid en ademhalingsproblemen tot neurologische en psychologische symptomen. Het begrijpen van long COVID-klachten in samenwerking met Revalis is van essentieel belang voor het herkennen en aanpakken van deze aanhoudende gezondheidsproblemen.

Behandelingen voor long COVID-klachten

De behandeling van long COVID-klachten is complex en vereist vaak een persoonlijke aanpak. Patiënten met long COVID-klachten kunnen uiteenlopende symptomen ervaren, zoals extreme vermoeidheid, kortademigheid, hartkloppingen, en concentratieproblemen. De behandeling van deze klachten omvat vaak een combinatie van fysieke revalidatie, ademhalingstherapieën, en psychologische ondersteuning. Bij Revalis richten we ons op een holistische benadering om zowel de fysieke als mentale long COVID-klachten effectief te behandelen. Zo onderzoeken we ook een mogelijk ontstaan van een ziekteangststoornis door de aanhoudende klachten.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
Long COVID klachten
Hand in hand

Ervaar verlichting na aanhoudende klachten

Ervaart u langdurige gezondheidsproblemen na COVID-19? Ons centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten is gespecialiseerd in het behandelen van long COVID-klachten en bieden een op maat gemaakte benadering om uw specifieke symptomen aan te pakken. Ons team van deskundigen zal nauw met u samenwerken om een behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op uw individuele behoeften, zodat u weer kunt werken aan uw herstel en welzijn.

Revalis Clinics