Complexe chronische pijn

Maak een afspraak

Als u leidt aan complexe chronische pijn in uw lichaam die lastig te verklaren is, dan bent u van harte welkom bij Revalis, gevestigd in Den Bosch, Nijmegen en Breda, specialist op het gebied van onverklaarbare pijn- en vermoeidheidsklachten. Chronische pijnklachten kunnen u ontzettend belemmeren in uw dagelijks leven. Bij onze kliniek stellen we een behandelplan op, zodat u optimaal kunt revalideren en uw activiteiten weer op kunt pakken. Als u naar een behandeling of oplossing voor de complexe chronische pijn in uw lichaam zoekt, dan bezoekt u Revalis, dé specialist binnen dit vakgebied.

Een behandeling voor de complexe chronische pijn in uw lichaam door een specialist

Bij ons als specialist volgt u een uniek, kortdurend en intensief traject voor de integrale behandeling van de complexe chronische pijn in uw lichaam. Door psychologie en geneeskunde met elkaar te combineren, weten we de meest effectieve revalidatiebehandeling voor zogenoemde Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten (ofwel SOLK) te realiseren. In onze kliniek werkt daarvoor een interdisciplinair team dat bestaat uit revalidatieartsen, (klinisch) psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychomotorische therapeuten. U start met een zorgvuldige diagnostiek waarin we uw behandelprogramma op maat samenstellen. Vervolgens gaat u aan de slag in groep- en individuele sessies. In deze sessies leert u onverklaarbare klachten anders te benaderen, zodat deze niet meer uw leven beheersen en u beter kunt functioneren. Met lotgenoten wisselt u ervaringen uit en door de intensieve behandeling van een specialist zorgen we voor een effectieve revalidatie bij complexe chronische pijn in uw lichaam.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan bij onze kliniek voor het starten van uw behandeltraject

Heeft u interesse in de behandeling voor complexe chronische pijn bij Revalis op onze locatie in Den Bosch, Nijmegen of Breda, vlak bij Oosterhout? U meldt u eenvoudig online aan. Wenst u meer informatie over onze revalidatietrajecten? U neemt dan contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 073-8200325. We beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van meer informatie over onze behandeling als specialist in chronische pijn in het lichaam.

Revalis Clinics