Revalidatiecentrum nabij Uden

Maak een afspraak

Ons revalidatiecentrum nabij Uden is speciaal gericht op patiënten die chronische pijn en complexe klachten hebben. Loopt u al langer dan drie maanden met dezelfde klachten en zijn behandelingen bij de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog tevergeefs? Laat u dan doorverwijzen naar Revalis voor medisch-specialistische revalidatiezorg welke zich focust op gedrag en gezondheid, en niet op ziekte en zorg.

Revalidatiecentrum voor behandeling van uw chronische klachten

Heeft u chronische pijnklachten, dan wilt u dat daar wat aan gedaan wordt. Gewone behandelingen bij de huisarts of fysiotherapeut of psycholoog voldoen dan echter vaak niet. Bij ons revalidatiecentrum nabij Uden wordt u op psychologische en fysiotherapeutisch vlak onderzocht om uw onverklaarbare klachten vast te stellen. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op waarbij maatschappelijke participatie altijd het uitgangspunt is; dat is namelijk in grote mate belangrijk voor de gezondheid van de mens. Er wordt een combinatie gemaakt tussen psychologische en fysiotherapeutische pijnrevalidatie om u te leren omgaan met uw klachten en u er bovendien vanaf te helpen.

   • Korte wachttijden diagnostiek
   • Snel starten met het behandelprogramma
   • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
   • Kortdurend behandelprogrammawachttijden
   Stetoscoop
   Hand in hand

   Een doorverwijzing van uw medisch specialist

   Om in aanmerking te komen voor een behandeling in ons revalidatiecentrum nabij Uden moeten eerdere behandelingen bij huisarts, fysiotherapeut psycholoog of specialist geen effect gehad hebben en dienen bovendien uw klachten al langer dan drie maanden aanwezig te zijn en een continu en progressief verloop hebben. U kunt zich dan door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist laten verwijzen naar onze vestiging in Nijmegen. Vervolgens kunt u zich online alvast aanmelden als patiënt om een afspraak te maken of bellen naar 073-8200325. 

   Revalis Clinics