Revalidatiecentrum nabij Tiel

Maak een afspraak

Revalis is een medisch-specialistisch revalidatiecentrum nabij Tiel. Wij zijn een behandelcentrum voor complexe klachten en chronische pijn. Wij zijn er als u langdurige pijnklachten heeft en geen enkele behandeling tot nu toe geholpen heeft. Door verder te kijken dan uw lijf alleen kunnen we veel onopgeloste klachten bij u wegnemen.

Een persoonlijke behandeling bij medisch-specialistisch revalidatiecentrum nabij Tiel

Heeft uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog u niet met uw onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen helpen? Laat u dan doorverwijzen naar ons medisch-specialistisch pijnrevalidatiecentrum nabij Tiel. Tijdens de eerste afspraak onderzoeken we u zowel psychologisch als fysiek en komen dan met een persoonlijk behandelplan. In dit behandelplan ligt de focus altijd op gedrag en gezondheid; niet op ziekte en zorg. We combineren psychologische behandelingen met fysiotherapeutische behandelingen om u van uw klachten te verminderen en in sommige gevallen te doen verdwijnen.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
Stetoscoop
Hand in hand

Het uitgangspunt is maatschappelijke participatie

Het uitgangspunt van al onze behandelingen is maatschappelijke participatie. Dat draagt namelijk in grote mate bij aan een goede gezondheid, en het is de bedoeling dat u uiteindelijk van uw klachten af bent, ermee om kunt gaan en weer volledig kunt participeren in de maatschappij. Als u door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist naar ons centrum in Den Bosch, nabij Tiel en Rosmalen, bent doorverwezen, dan kunt u zich online aanmelden als patiënt of dit doen door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics