Revalidatiecentrum Oss

Maak een afspraak

In ons revalidatiecentrum in Den Bosch nabij Oss bieden we een alternatieve behandeling voor mensen met chronische klachten. U kunt bij Revalis terecht als u al voor langere tijd met klachten loopt die uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog niet kunnen verhelpen na het proberen van verschillende behandelingen. Onze behandelingen richten zich op gedrag en gezondheid; niet op ziekte en zorg. Dat maakt het verschil.

Revalidatiecentrum nabij Oss: centrum voor complexe klachten en chronische pijn

Ons revalidatiecentrum nabij Oss is niet zomaar een revalidatiecentrum nabij Uden. Wij bieden poliklinische pijnbehandelingen aan mensen met langdurige pijnklachten die door reguliere behandelingen niet geholpen zijn. Deze patiënten onderzoeken we eerst op psychisch en fysiek vlak om vast te stellen waar het probleem zit en wat de onverklaarbare klachten precies zijn. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op waarin psychologische en fysiotherapeutische behandelingen gecombineerd worden om de klachten te verminderen en in sommige gevallen zelfs volledig kunnen verhelpen. Het uitgangspunt van onze behandelingen is een oplossing te vinden voor maatschappelijke participatie; iets dat in grote mate bijdraagt aan de gezondheid van de mens.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogrammawachttijden
Stetoscoop
Hand in hand

Laat u doorverwijzen

Als uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog niet verder kan helpen, laat u dan doorverwijzen naar ons revalidatiecentrum nabij Oss. U vindt ons revalidatiecentrum in Den Bosch. U kunt zich, na doorverwijzing, alvast aanmelden als patiënt op onze website, of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325 om een afspraak te maken.

Revalis Clinics