Met een revalidatiearts de behandeling starten

Maak een afspraak

Wanneer u langdurige pijn of chronische vermoeidheid ervaart, is het aan te raden om met een revalidatiearts een behandelingte starten. Bij Revalis bieden wij voor pijnrevalidatie of bijvoorbeeld arbeidsrevalidatie diverse behandelingen aan.

De revalidatiearts start met u een uniek, kortdurende en intensieve behandeling

Onze gespecialiseerde kliniek voor de integrale behandeling van chronische pijn en/of vermoeidheid, biedt een uniek behandelprogramma op maat aan. De behandeling wordt uitgevoerd door een revalidatiearts die, na zorgvuldige diagnostiek, een passend behandelprogramma opstelt. Wij richten ons hierbij op u als patiënt in zijn geheel. Daarbij richten we de aandacht op ieder probleem dat de pijn beïnvloedt. Ook bekijkt de revalidatiearts tijdens de behandeling waar de balans in uw dagelijks leven verstoord wordt. U leert om op een andere manier met uw klachten om te gaan, waardoor u zult ervaren dat u weer beter kunt functioneren, u meer mentale veerkracht krijgt en de klachten niet meer uw leven beheersen.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan voor een behandeling

Wilt u zich aanmelden voor een behandeling bij een revalidatiearts bij Revalis in ’s-Hertogenbosch? Om in aanmerking te komen hiervoor, moeten eerdere behandelingen bij huisarts, fysiotherapeut psycholoog of specialist geen effect gehad hebben. U kunt zich dan door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist laten verwijzen naar ons revalidatiecentrum. Daarna meld u zich online bij ons aan als patiënt. Maak een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen via 073-8200325.