Revalidatie Rosmalen

Maak een afspraak

Bij Revalis kunt u terecht voor medisch-specialistische revalidatie in Rosmalen. Wij zijn namelijk een behandelcentrum voor chronische pijn en andere complexe klachten en bieden poliklinische revalidatiebehandelingen aan. Als u langdurige klachten heeft en overal al geweest bent, maar uw klachten niet verminderen, kunt u bij ons terecht. U kunt zich door laten verwijzen door uw huisarts bedrijfsarts of medische specialist.

Revalidatie middels fysiotherapeutische en psychologische behandelingen in Rosmalen

Bij Revalis maken we een combinatie tussen fysiotherapeutische en psychologische behandelingen. Wij kijken namelijk verder dan uw lijf alleen; langdurige en/of onverklaarbare pijnklachten hebben een negatief effect op uw mentale gesteldheid en psychologische problemen hebben altijd een negatief effect op uw gezondheid. Door beiden te behandelen, komt u niet alleen van uw klachten af, maar leert u er ook mee om te gaan. U wordt bij ons in Rosmalen behandeld door revalidatie specialisten die na een fysiek en psychologisch onderzoek een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Weer volledig participeren in de maatschappij

De poliklinische revalidatie behandeling van Revalis in Rosmalen draait om gedrag en gezondheid, niet om ziekte en zorg. Daarnaast hebben wij participatie in de maatschappij als uitgangspunt. Dit draagt namelijk voor een groot deel bij aan uw gezondheid. Door u op onze manier te behandelen, kunt u weer volledig participeren in de maatschappij, waardoor u zich ook zeker weer beter zult voelen. Heeft uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist u naar ons revalidatiecentrum in Rosmalen doorverwezen, dan kunt u zich online aanmelden als patiënt of bellen naar 073-8200325 om een afspraak te maken.