Revalidatiecentrum vlak bij Rosmalen

Maak een afspraak

Bij revalidatiecentrum Revalis in Den Bosch, nabij Rosmalen, kunt u terecht voor medisch-specialistische behandelingen op het gebied van chronische pijn en vermoeidheid. Wij zijn namelijk een behandelcentrum voor complexe pijnklachten en bieden poliklinische revalidatiebehandelingen aan. Als u langdurige klachten heeft en al bij diverse dokters en therapeuten bent geweest, maar uw klachten niet verminderen, kunt u bij ons terecht.

De multidisciplinaire behandelingen bij ons revalidatiecentrum

Bij Revalis maken we een combinatie tussen fysiotherapeutische en psychologische behandelingen. Wij kijken namelijk verder dan uw lijf alleen; langdurige en/of onverklaarbare pijnklachten hebben een negatief effect op uw mentale gesteldheid en psychosomatische klachten hebben altijd een negatief effect op uw gezondheid. Door beide te behandelen leert u met uw klachten om te gaan. U wordt in ons revalidatiecentrum nabij Rosmalen intensief begeleid door specialisten, die na een fysiek en psychologisch onderzoek een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan om weer volledig te participeren in de maatschappij

De poliklinische behandeling voor onverklaarbare lichamelijke klachten in ons revalidatiecentrum in nabij Rosmalen, heeft als uitgangspunt om u weer volledig te laten participeren in de maatschappij. Heeft uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist u naar ons centrum in Den Bosch doorverwezen? Dan kunt u zich online aanmelden als patiënt of bellen naar 073-8200325 om een afspraak te maken.

Revalis Clinics