Revalidatie nabij Oosterhout

Maak een afspraak

Als u op zoek bent naar een kliniek voor uw revalidatie en u in de omgeving van Oosterhout woont, dan bent u van harte welkom voor een revalidatiebehandeling bij Revalis in Den Bosch en Breda. Ons centrum is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn en vermoeidheid die langer aanhoudt dan drie maanden. Deze pijn ontstaat soms ineens of kan na een lichamelijke beschadiging blijven voortduren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan fibromyalgie, hoofdpijn, chronische rug- of nekpijn of artrose. Indien u kampt met chronische pijn en een revalidatiebehandeling nodig heeft, dan kunt u terecht bij onze specialisten in revalidatie in de buurt van Oosterhout.

Het traject van een behandeling voor revalidatie

Als expert in revalidatie helpen we u in onze kliniek nabij Oosterhout, om te gaan met uw pijnklachten, zodat u uw dagelijkse activiteiten weer op kunt pakken. Het behandeltraject bestaat uit een uitgebreide diagnostiek, waarna uw revalidatiebehandeling start. Na afloop van de revalidatiebehandeling start een uitgebreide nazorgfase, zodat u de vaardigheden die u tijdens de revalidatie heeft opgedaan leert toepassen in uw dagelijks leven. De behandeling bestaat uit een periode van tien weken die erop is gericht om u weer maatschappelijk te laten functioneren ook al heeft u last van onverklaarbare lichamelijke klachten. In groepsessies en individuele sessies met ons interdisciplinaire team van medische specialisten nabij Oosterhout wordt u intensief begeleid tijdens uw revalidatiebehandeling.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan bij ons centrum

Heeft u interesse in het volgen van een revalidatiebehandeling bij onze kliniek in Den Bosch en Breda, nabij Oosterhout? U kunt zich online aanmelden met een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist. Indien u meer informatie over revalidatie bij onze kliniek voor SOLK in Breda, vlak bij Oosterhout, wenst, kunt u ook contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 073-8200325.

Revalis Clinics