Revalidatie-expert

Maak een afspraak

Als revalidatie-expert behandelen we mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten. Als u een burn-out of, een ongeval heeft gehad of kampt met onverklaarbare pijn- of vermoeidheidsklachten, dan kunt u bij Revalis in Den Bosch, Nijmegen en Breda terecht. Dergelijke klachten kunnen een hoge tol eisen op uw dagelijks leven. Werken is wellicht niet meer mogelijk en het is lastig om te genieten van uw favoriete hobby’s of activiteiten. Als revalidatie-expert realiseren we een behandeling op maat die u helpt u dagelijkse activiteiten weer op te pakken.

Een unieke behandeling bij ons als revalidatie-expert

Bij Revalis realiseren we als revalidatie-expert een integrale behandeling en revalidatie van uw klachten. We werken met een interdisciplinair team op het raakvlak van geneeskunde en psychologie. Fysiotherapeuten, ergotherapeuten, revalidatieartsen, (klinisch) psychologen en psychomotorische therapeuten gaan met u aan de slag om een optimaal herstel te realiseren. Na een uitgebreide diagnostiek in onze SOLK-kliniek gaat u in individuele sessies en groepsessies aan de slag met uw behandelprogramma op maat. U leert zo met onverklaarbare lichamelijke klachten om te gaan, zodat deze niet meer uw leven beheersen en u weer gaat functioneren in uw dagelijkse activiteiten.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons revalidatietraject

Als u zich aan wilt melden bij ons als revalidatie-expert, gevestigd in Den Bosch, Nijmegen en Breda, dan heeft u een verwijsbrief van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist nodig. Voor meer informatie over ons behandeltraject kunt u contact met ons opnemen via 073-8200325.

Revalis Clinics