Prikkelbare darm syndroom

Maak een afspraak

Prikkelbare darm syndroom (PDS) is een veelvoorkomende aandoening die het spijsverteringsstelsel beïnvloedt, vaak resulterend in symptomen zoals buikpijn, opgeblazen gevoel, en veranderingen in de stoelgang. Hoewel de exacte oorzaak van PDS niet volledig is vastgesteld, zijn er meerdere PDS-behandelingen beschikbaar die kunnen helpen bij het beheersen van de symptomen. Revalis staat u bij om om te leren gaan met deze klachten.

Behandelingen voor het prikkelbare darm syndroom

De behandeling van prikkelbare darm syndroom richt zich op het verlichten van de specifieke klachten die u ervaart. Chronische buikklachten, zoals pijn en krampen, kunnen vaak worden beheerst met dieetaanpassingen en medicatie. Ook chronische maagklachten, zoals zuurbranden of misselijkheid, kunnen deel uitmaken van PDS en vragen om een specifieke behandelaanpak. Daarnaast is het belangrijk om aandacht te besteden aan gerelateerde aandoeningen zoals een ziekteangststoornis, die kan verergeren door de onvoorspelbaarheid van PDS. Een holistische benadering, inclusief dieetadvies, stressmanagement, en soms psychotherapie, is essentieel voor een effectieve PDS-behandeling.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
Chronische maagklachten
Hand in hand

Meld u aan voor persoonlijke zorg

Ervaart u aanhoudende klachten die wijzen op prikkelbare darm syndroom? Meld u aan als patiënt bij Revalis, ons centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten. Wij bieden gespecialiseerde zorg en ondersteuning voor mensen met PDS. Ons team van deskundigen zal nauw met u samenwerken om een PDS-behandeling op maat te ontwikkelen, gericht op het verminderen van uw symptomen en het verbeteren van uw algehele welzijn. Neem de stap naar een beter beheer van uw gezondheid en meld u vandaag nog aan.

Revalis Clinics