Mentale veerkracht

Maak een afspraak

Reken af met pijn of vermoeidheid; wij helpen u namelijk uw mentale veerkracht te vergroten, wat uw gezondheid bevorderd. Merkt u dat u door heftige gebeurtenissen volledig uit balans raakt? Of u mentaal niet meer veerkrachtig voelt om uw leven weer in goede banen te leiden? Dan schiet Revalis, gevestigd in Den Bosch en Breda, u te hulp.

Mentale veerkracht: wat houdt het precies in?

Vroeg of laat krijgt ieder mes te maken met negatieve gebeurtenissen in het leven die het gevoel van geluk of tevredenheid beïnvloeden, zoals het verliezen van een dierbaar persoon of uw werk. Deze tegenslagen heeft u niet zelf in de hand en kunnen soms zo heftig zijn, dat u er maar moeite heeft om het los te laten. Dan komt mentale veerkracht om de hoek kijken: het vermogen om een niveau van fysieke of emotionele gezondheid na ziekte of verlies te bereiken, behouden of terug te winnen. Mentale veerkracht helpt om na tegenslagen of bij onverklaarbare lichamelijke klachten de draad snel weer op te pakken. Er zijn een aantal gezondheidsklachten die van invloed zijn op uw mentale veerkracht, zoals aanhoudende pijn en/of vermoeidheid. Wilt u weten hoe veerkrachtig u bent? Dit wordt mede bepaald door erfelijke factoren, maar ook door factoren van buitenaf zoals leefgewoonten, opvoeding en vaardigheden die u bezit.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Vraag hulp aan bij het doorbreken van vicieuze cirkels

Herkent u zich in bovenstaande en wilt u zich aanmelden voor een behandeling om uw mentale veerkracht te vergroten? Bij Revalis begeleiden wij, op de afdeling medische psychologie, mensen met het verhogen van hun mentale veerkracht en het doorbreken van deze vicieuze cirkels. Meld u hiervoor aan op onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 073-8200325 om een afspraak te maken op een van onze vestigingen.

Revalis Clinics