Chronische pijn fibromyalgie

Maak een afspraak

Heeft u veel last van chronische pijn door fibromyalgie, maar heeft tot nu toe nog geen enkele SOLK behandeling bij de huisarts, fysiotherapie of psycholoog geholpen? Dat heeft geen goed effect op uw gezondheid en mentale gesteldheid. U kunt zich daarom door laten verwijzen naar Revalis. Wij zorgen voor een gespecialiseerde behandeling met een combinatie van fysiotherapie en psychologie om u te helpen omgaan met uw chronische pijn en fibromyalgie.

Wat is SOLK, chronische pijn en fibromyalgie, precies?

Er is nog niet veel bekend over fibromyalgie. Daarom valt fibromyalgie ook onder ‘Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten’, afgekort: SOLK. Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in de spieren en in het bindweefsel. Het gaat hier echter om een overschot aan neurotransmitters. Deze neurotransmitters beïnvloeden de manier waarop pijn wordt beheerst, maar ook de gemoedstoestand en het slaappatroon. De symptomen van fibromyalgie verergeren elkaar. Door slechte slaap kan het lichaam niet herstellen, waardoor de pijn erger wordt en de gemoedstoestand verslechterd.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

De juiste behandeling bij chronische pijn zoals fibromyalgie

Bij Revalis krijgt u een op maat gemaakte behandeling die we samenstellen na een aantal psychologische en fysieke onderzoeken. We leren u om te gaan met pijn en zorgen er daarnaast voor dat de pijn vermindert. Zo doorbreken we de vicieuze cirkel van SOLK en chronische pijn door fibromyalgie en kunt u weer functioneren. Ook het weer kunnen werken of meedoen in de maatschappij is immers erg belangrijk voor de gezondheid en de gemoedstoestand.

Meld u aan als patiënt

Klinkt dit verhaal u bekend in de oren en bent u doorverwezen door uw medisch specialist? Dan kunt u zich bij ons online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325. Dan starten we zo snel mogelijk het proces om u te helpen omgaan met SOLK en chronische pijn, zoals fibromyalgie.