Chronische pijn door fibromyalgie

Maak een afspraak

Heeft u last van chronische pijn door fibromyalgie, maar heeft tot nu toe nog geen enkele SOLK-behandeling bij de huisarts, fysiotherapie of psycholoog geholpen? Laat u dan door verwijzen naar Revalis in Den Bosch, Nijmegen en Breda. Hier leert u om te gaan met uw chronische pijn en fibromyalgie door een gespecialiseerde behandeling van zowel fysiotherapie als psychologie.

Wat is SOLK, chronische pijn en fibromyalgie, precies?

Er is nog niet veel bekend over chronische pijn en andere lichamelijke klachten door fibromyalgie. Daarom valt fibromyalgie ook onder ‘Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten’, afgekort: SOLK. Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in de spieren en in het bindweefsel. Het gaat hier echter om een overschot aan neurotransmitters. Deze neurotransmitters beïnvloeden de manier waarop pijn wordt beheerst, maar ook de gemoedstoestand en het slaappatroon. Deze symptomen van fibromyalgie verergeren elkaar. Door slechte slaap kan het lichaam namelijk niet herstellen, waardoor de pijn erger wordt en de gemoedstoestand verslechtert.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

De juiste behandeling bij chronische pijn zoals fibromyalgie

Bij Revalis in Den Bosch en Breda ondergaat u een op maat gemaakte pijnrevalidatie die we samenstellen na een aantal psychologische en fysieke onderzoeken. We leren u om te gaan met chronische pijn en zorgen er daarnaast voor dat de pijn vermindert. Zo doorbreken we de vicieuze cirkel van SOLK en chronische pijn door fibromyalgie en kunt u weer functioneren. Het weer kunnen werken of meedoen in de maatschappij is immers erg belangrijk voor uw gezondheid en gemoedstoestand.

Meld u aan als patiënt

Klinkt dit verhaal u bekend in de oren en bent u doorverwezen door uw medisch specialist? Dan kunt u zich bij ons online aanmelden als patiënt of contact met ons opnemen door te bellen naar 073-8200325. Dan starten we zo snel mogelijk het proces om u te helpen omgaan met SOLK en chronische pijn, zoals fibromyalgie.

Revalis Clinics