Behandeling van chronische maagklachten

Maak een afspraak

Het ervaren van chronische maagklachten kan een grote impact hebben op uw dagelijks leven, waarbij een doeltreffende behandeling essentieel is voor verlichting. Deze klachten, variërend van aanhoudende maagpijn tot spijsverteringsproblemen, kunnen uw fysieke welzijn ernstig beïnvloeden en zelfs uw sociale en professionele activiteiten beperken. Daarom is het belangrijk om de juiste behandeling voor uw chronische maagklachten te vinden. En die vindt u bij Revalis.

Omgaan met chronische maagklachten

Chronische maagklachten kunnen diverse oorzaken hebben, waaronder fysieke aandoeningen en psychologische factoren. Een postcommotioneel syndroom kan bijvoorbeeld leiden tot chronische maagklachten als gevolg van psychosomatische reacties. Ook kunnen langdurige stress, zoals ervaren bij een burn-out of depressie, zich uiten in maagklachten. Bij ons centrum werken experts in medische psychologie samen met u om de onderliggende oorzaken van uw chronische maagklachten te identificeren en uw klachten aan te pakken.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
Chronische maagklachten
Hand in hand

Meld u aan voor pijnverlichting

Ervaart u aanhoudende klachten omtrent maagpijn en kan uw huisarts u niet verder helpen? Klop dan na een doorverwijzing aan bij ons centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten. Hier ontvangt u een behandeling van een ervaren revalidatiearts, specifiek gericht op uw unieke situatie. Ons multidisciplinaire team is gespecialiseerd in het bieden van zowel fysieke als psychologische ondersteuning, gericht op het effectief beheersen en verminderen van uw chronische maagklachten. Neem de stap naar een betere gezondheid en welzijn en meld u aan als patiënt.

Revalis Clinics