SOLK-kliniek nabij Veghel

Maak een afspraak

Als SOLK-kliniek in Den Bosch, nabij Veghel, behandelen we complexe en onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. Als u kampt met chronische pijn of vermoeidheid, een burn-out of psychosomatische klachten, dan kunt u bij Revalis terecht. Deze klachten kunnen een belemmerende werking hebben op uw dagelijks leven. Onze specialisten helpen u te revalideren en stellen een behandelplan op, zodat u uw normale leven weer zo goed mogelijk op kunt pakken.

Bezoek onze SOLK-kliniek nabij Veghel voor een adequaat behandelplan

Als gespecialiseerde SOLK-kliniek nabij Veghel, een afkorting voor Somatisch Onverklaarde Lichamelijke Klachten, werken we met u aan een passend behandelplan om u van uw complexe chronische pijn- en vermoeidheidsklachten af te helpen. Na een uitgebreide diagnostiek stellen we een behandelprogramma op maat voor u op, bestaande uit groepsessies en individuele sessies. In deze sessies helpen we u in de omgang met uw klachten, zodat u beter functioneert en de klachten niet meer uw leven beheersen. Door intensieve begeleiding van onze revalidatie-experts en contact met lotgenoten realiseren we een effectieve behandeling

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan of neem contact met ons op

Kampt u ook met onverklaarbare lichamelijke klachten en heeft u interesse in een traject bij onze SOLK-kliniek in Den Bosch nabij Veghel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-8200325. U kunt zich ook direct online aanmelden.

Revalis Clinics