SOLK-kliniek in Den Bosch

Maak een afspraak

Als u chronische pijn- of vermoeidheidsklachten heeft, ook wel SOLK genoemd, dan kunt u terecht bij onze SOLK-kliniek in Den Bosch, makkelijk te bereiken vanuit Rosmalen en Veghel. In onze praktijk zijn we gespecialiseerd in de behandeling van dergelijke Somatisch Onverklaarde Lichamelijke Klachten. Revalis helpt mensen met chronische pijn in het bewegingsapparaat, dus spieren, botten, pezen en gewrichten, en biedt u inzicht in de factoren van uw soort pijn en de aspecten die hierbij meespelen, zodat u over een specialistische pijndiagnostiek beschikt. We helpen u revalideren van uw pijnklachten, zodat u uw dagelijkse activiteiten weer zo goed mogelijk op kunt pakken.

Een intensief behandeltraject voor SOLK in onze SOLK-kliniek

De specialisten in onze SOLK-kliniek stellen een behandeling voor u samen die specifiek op u is afgestemd. Deze behandeling duur ongeveer tien weken, waarin u ongeveer vier dagdelen per week naar ons centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten komt voor uw behandeling. U neemt deel aan groepsessies in Den Bosch, waarin u lotgenoten met SOLK ontmoet, en individuele sessies waarin u intensief wordt begeleid. De revalidatieartsen werken nauw met elkaar samen en zijn ieder thuis in meerdere disciplines. Door deze interdisciplinaire benadering kunnen we een totaaloplossing voor uw chronische pijn vinden op het raakvlak van geneeskunde en medische psychologie. De insteek van de behandelingen in onze SOLK-kliniek is om u te leren omgaan met uw complexe chronische pijn en vermoeidheid en deze zo ver mogelijk te verhelpen, zodat u uw normale werkzaamheden en activiteiten weer op kunt pakken.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan voor onze behandeltrajecten

Wilt u meer weten over de behandelingen in onze SOLK-kliniek? Neem dan contact op met onze specialisten die u graag van meer informatie voorzien. We zijn telefonisch te bereiken via 073-8200325. Indien u reeds een verwijsbrief van uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts heeft, bent u van harte welkom om uw aan te melden bij ons revalidatiecentrum. De behandeling bij onze kliniek voor SOLK in Den Bosch valt binnen de basisverzekering. Wij hebben ook een vestiging in Breda, om zo veel mogelijk mensen met SOLK te kunnen verderhelpen.

Revalis Clinics