Revalidatiebehandeling

Maak een afspraak

Bij Revalis kunt u terecht voor een poliklinische revalidatiebehandeling nabij Breda als u al langere tijd last heeft van onverklaarbare of chronische pijnklachten. Heeft u bijvoorbeeld al voor langere tijd last van uw rug, pijn in uw nek of last van chronische vermoeidheid? Mochten behandelingen bij de huisarts, psycholoog of fysiotherapeut niet baten en hebben uw klachten een progressief en continu verloop? Laat u dan door uw medisch specialist doorverwijzen naar Revalis voor een resultaatgerichte, poliklinische revalidatiebehandeling in de omgeving van Breda.

Een resultaatgerichte, persoonlijke en poliklinische revalidatiebehandeling

Als u bij Revalis binnenkomt voor een resultaatgerichte revalidatiebehandeling om uw chronische klachten te verminderen of in enkele gevallen volledig ervan af te komen, dan worden er eerst een aantal onderzoeken bij u gedaan. Dit om uw klachten vast te stellen en te onderzoeken waar deze vandaan komen. Onze revalidatiebehandelingen focussen zich altijd op gezondheid en gedrag, niet op ziekte en zorg. U krijgt zowel psychologische als fysiotherapeutische behandelingen om uw klachten aan te pakken en u er mee om te leren gaan. Het uitgangspunt is altijd volledige maatschappelijke participatie.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop
Hand in hand

Laat u doorverwijzen

U komt in aanmerking voor een revalidatiebehandeling bij Revalis, in de omgeving van Breda, als u al langer dan drie maanden dezelfde chronische klachten ervaart. Daarvoor moet u in het bezit zijn van een doorverwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Vervolgens is het mogelijk om u alvast online aan te melden als patiënt voor een revalidatiebehandeling nabij Breda of een afspraak te maken door te bellen naar 073-8200325.