Revalidatiebehandeling

Maak een afspraak

Bij Revalis, in Breda en Den Bosch, kunt u terecht voor een poliklinische revalidatiebehandeling door een gespecialiseerde revalidatiearts. Dit biedt uitkomst als u al langere tijd last heeft van onverklaarbare of chronische pijnklachten. Heeft u bijvoorbeeld al langere tijd last van uw rug, nek of chronische vermoeidheid? Mochten behandelingen bij de huisarts, psycholoog of fysiotherapeut niet baten en hebben uw klachten een progressief en continu verloop? Laat u dan door uw medisch specialist doorverwijzen naar onze revalidatiearts voor een resultaatgerichte, poliklinische revalidatiebehandeling in Breda.

Een resultaatgerichte, persoonlijke en poliklinische revalidatiebehandeling

Kom binnen bij Revalis, in Den Bosch en Breda, voor een resultaatgerichte pijnrevalidatiebehandeling om pijnklachten in bijvoorbeeld uw schouders of nek te verminderen of in enkele gevallen volledig te verhelpen. Eerst worden er eerst een aantal onderzoeken bij u gedaan door onze revalidatiearts. Dit doen we om uw klachten vast te stellen en te onderzoeken waar deze vandaan komen. Onze revalidatiebehandeling focust zich altijd op gezondheid en gedrag, niet op ziekte en zorg. U krijgt zowel medisch-psychologische als fysiotherapeutische behandelingen om uw klachten aan te pakken en u er mee om te leren gaan. Het uitgangspunt is altijd volledige maatschappelijke participatie.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie of bekijk de meest gestelde vragen

Hand in hand

Laat u doorverwijzen naar onze revalidatiearts in Breda

U komt in aanmerking voor een revalidatiebehandeling bij onze revalidatiearts in Breda, als u al langer dan drie maanden dezelfde chronische klachten ervaart. Daarvoor moet u in het bezit zijn van een doorverwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Vervolgens is het mogelijk om u alvast online aan te melden als patiënt voor een revalidatiebehandeling in Breda. Een afspraak maken kan tevens door te bellen naar 073-8200325.

Revalis Clinics