Revalidatiebehandeling

Maak een afspraak

Bij Revalis kunt u terecht voor een poliklinische revalidatiebehandeling als u al langere tijd last heeft van onverklaarbare of chronische pijnklachten. Heeft u bijvoorbeeld al voor langere tijd last van uw rug, pijn in uw nek of last van chronische vermoeidheid? Mochten behandelingen bij de huisarts, psycholoog of fysiotherapeut niet baten en hebben uw klachten een progressief en continu verloop? Laat u dan door uw medisch specialist doorverwijzen naar Revalis voor een resultaatgerichte, poliklinische revalidatiebehandeling.

Een resultaatgerichte, persoonlijke en poliklinische revalidatiebehandeling

Als u bij Revalis binnenkomt voor een resultaatgerichte revalidatiebehandeling om uw chronische klachten te verminderen of in enkele gevallen volledig ervan af te komen, dan worden er eerst een aantal onderzoeken bij u gedaan. Dit om uw klachten vast te stellen en te onderzoeken waar deze vandaan komen. Onze revalidatiebehandelingen focussen zich altijd op gezondheid en gedrag, niet op ziekte en zorg. U krijgt zowel psychologische als fysiotherapeutische behandelingen om uw klachten aan te pakken en u er mee om te leren gaan. Het uitgangspunt is altijd volledige maatschappelijke participatie.

  • Korte wachttijden
  • Alle specialisten onder één dak
  • Behandeling is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen? Wij helpen u graag verder

Hand in hand

Laat u doorverwijzen

U komt in aanmerking voor een revalidatiebehandeling bij Revalis als u al langer dan drie maanden dezelfde chronische klachten heeft en uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist u naar ons verwijst. U kunt zich dan vervolgens alvast online aanmelden als patiënt of een afspraak maken door te bellen naar 073-8200325.