Postcommotioneel syndroom

Maak een afspraak

Postcommotioneel syndroom is een aandoening die optreedt na een hersenschudding of mild traumatisch hersenletsel. Dit syndroom kan diverse symptomen veroorzaken, waaronder hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Het begrijpen van postcommotioneel syndroom is essentieel voor de juiste aanpak en behandeling bij Revalis van deze langdurige gevolgen.

Behandeling op maat voor postcommotioneel syndroom

De behandeling van postcommotioneel syndroom vereist een multidisciplinaire aanpak zoals enkel ons centrum voor lichamelijke klachten dat biedt. Klachten bij postcommotioneel syndroom kunnen variëren van fysieke symptomen zoals chronische hoofdpijn en duizeligheid tot cognitieve en emotionele problemen zoals geheugenverlies en prikkelbaarheid. Revalidatie, cognitieve therapieën en soms medicatie kunnen deel uitmaken van een effectieve behandeling. Elke patiënt heeft een uniek herstelpad, afhankelijk van de ernst en aard van hun symptomen. Stemmingsklachten vragen natuurlijk een andere aanpak dan fysieke pijnklachten.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
POSTCOMMOTIONEEL SYNDROOM
Hand in hand

Krijg de nodige zorg in ons centrum

Heeft u last van aanhoudende klachten na een hersenschudding? Laat u dan door uw behandelend arts doorverwijzen naar Revalis voor gespecialiseerde zorg gericht op postcommotioneel syndroom. Ons team van deskundigen is ervaren in het behandelen van diverse en complexe symptomen. Neem de stap naar een betere gezondheid en welzijn en meld u vandaag nog aan.

Revalis Clinics