Onverklaarbare klachten

Maak een afspraak

 

U heeft al een lange tijd last van onverklaarbare klachten of pijn. Deze klachten heeft u al meerdere malen voorgelegd bij de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog en ondanks goed opgestelde behandelingen is er nog steeds geen oorzaak gevonden en zijn uw onverklaarbare klachten ook niet verminderd. Dan kunt u zich laten verwijzen naar Revalis. Wij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum voor complexe en onverklaarbare klachten en chronische pijn. Wij kijken vanuit een holistische visie naar uw klachten en bieden u een behandeling op maat aan.

 

Vind de oorzaak van uw onverklaarbare klachten of pijn

Het meest frustrerende aan onverklaarbare pijn en andere klachten is dat u niet weet waar ze vandaan komen. Niet alleen u weet dat niet, ook uw huisarts en andere medisch specialisten kunnen de oorzaak niet achterhalen. Dat heeft geen goed effect op uw gezondheid en uw mentale gesteldheid, waardoor de klachten alleen maar verergeren. Bij Revalis kunt u gelukkig terecht voor een revalidatiebehandeling, waar we vanuit een holistische visie kijken naar uw klachten. We kijken naar factoren die uw gezondheid kunnen beïnvloeden zoals fysieke, psychologische en psychosociale factoren. Door u inzicht te geven in deze factoren die uw herstel belemmeren en u te leren anders met deze factoren om te gaan, kunt u vaak weer functioneren zoals vanouds.

  • Korte wachttijden Diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Behandelprogramma is intensief en kortdurend
Stetoscoop

Vragen?

Bel 088-0442200 voor meer informatie, bekijk de meest gestelde vragen of neem contact met ons op

Hand in hand

Het belang van maatschappelijke participatie

Wij geloven daarnaast erg in het belang van maatschappelijke participatie. Dit draagt voor een groot deel bij aan de gezondheid van ieder mens. Dit is dan ook ons uitgangspunt. U kunt bij ons terecht voor behandeling van uw onverklaarbare klachten of pijn als u doorverwezen bent door uw medisch specialist. Hij of zij kan u dan online bij ons aanmelden. Ook kan uw arts of uzelf contact met ons opnemen om een afspraak te maken door te bellen naar 073-8200325. Wij staan voor u klaar.

Revalis Clinics