Medische psychologie

Maak een afspraak

Medische psychologie

Op de afdeling medische psychologie bij Revalis, begeleiden wij mensen om mentaal veerkrachtiger te worden. De specialisten op de afdeling hebben specifieke kennis van het grensvlak tussen psychologie en geneeskunde (of lichaam en geest). Wij bieden u binnen deze afdeling de beste behandeling op het gebied van chronische pijn of (pijn)vermoeidheid.

Een REVALIDATIEbehandeling binnen de medische psychologie 

Heeft u complexe chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten? Dan staan de specialisten op het gebied van medische psychologie (S-GGZ) voor u klaar in onze klinieken in Breda en Den Bosch. Wij bieden zorg die niet wordt aangeboden binnen de generalistische basis GGZ. Daarnaast bieden we ook zorg waarvoor gespecialiseerde inzet nodig is. Wanneer u een combinatie van meerdere diagnoses heeft, kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Wij hebben specifieke kennis van zowel psychologie als geneeskunde en zetten dit in om u zo goed mogelijk te helpen. Wij stellen een interdisciplinaire behandeling samen die is gebaseerd op het biopsychosociaal model en extra aandacht heeft voor zingeving.

Vraag een verwijsbrief aan voor medische psychologie

Om in aanmerking te komen voor medische psychologie bij Revalis heeft u een verwijsbrief nodig. Deze vraagt u aan bij een huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Als de medisch psychologische behandeling (S-GGZ) afgerond is, wordt u als patiënt overgedragen aan de huisarts in de regio. Voor meer informatie over medische psychologie en mentale pijn belt u naar 073-8200325.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
Stetoscoop