Conversiestoornis in Nijmegen

Maak een afspraak

Een conversiestoornis wordt in ons centrum in Nijmegen behandeld met een focus op het begrijpen van deze complexe aandoening. Een conversiestoornis is een psychosomatische aandoening waarbij psychologische stress zich uit in fysieke symptomen. Het is belangrijk om zo snel mogelijk gepaste hulp te zoeken bij Revalis.

De behandelingen voor een conversiestoornis

De behandeling van een conversiestoornis richt zich op het aanpakken van zowel de mentale als fysieke aspecten van de aandoening. Bij Revalis, een revalidatiecentrum in Nijmegen, bieden we gespecialiseerde zorg voor patiënten met een conversiestoornis. Klachten kunnen divers zijn, zoals coördinatieproblemen, spraakmoeilijkheden of abnormale bewegingen, en vereisen vaak een multidisciplinaire aanpak voor effectief herstel. Met een team van deskundigen op het gebied van psychosomatische klachten, streven wij ernaar u de beste zorg en ondersteuning te bieden op uw weg naar herstel.

  • Korte wachttijden diagnostiek
  • Snel starten met het behandelprogramma
  • Pijn en vermoeidheidsspecialisten onder één dak
  • Kortdurend behandelprogramma
Stetoscoop
Hand in hand

Meld u aan voor gespecialiseerde zorg

Als u symptomen van een conversiestoornis ervaart, en uw dokter u een verwijzingsbrief heeft gegeven, nodigen we u uit om u aan te melden als patiënt bij Revalis. Ons centrum voor onverklaarbare lichamelijke klachten heeft verschillende locaties en biedt een gespecialiseerde behandeling voor uw unieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten in uw behandelingstraject.

Revalis Clinics