Over Revalis

Maak een afspraak

revalis-pand-1128×430

BIOPSYCHOSOCIAAL MODEL

Revalis werkt vanuit het biopsychosociaal model en ons doel is om de kwaliteit van leven van onze patiënten te verbeteren. Dit kan door het niveau van pijn te verlagen of wanneer dit niet mogelijk is het aanleren of verbeteren van vaardigheden om zelfstandig de eigen kwaliteit van leven te verhogen. Wij streven naar minder tot geen pijnmedicatie, beter functioneren en maatschappelijk weer kunnen participeren.

Daar de pijnzorg nog volop in ontwikkeling is blijft Revalis streven naar de beste meest geavanceerde behandeling voor haar patiënten en adviseert de patiënt vanuit een evidence based perspectief maar staat open voor het ontwikkelen van nieuwe innovatieve behandelvormen.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Het multidisciplinair team bestaat uit mensen die speciaal zijn opgeleid om (chronische) pijn te behandelen. Het team bestaat uit anesthesiologen/pijnbestrijders, neurologen, revalidatieartsen, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en indien nodig andere (medisch) specialisten. Zij werken intensief met elkaar samen hebben hierdoor kennis van elkaars mogelijkheden en kunnen hierdoor de juiste diagnostiek en een behandeling op maat geven. Zij worden gestimuleerd om zich op de hoogte te houden van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en het volgen van opleidingen die bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling tot (super)specialist op het gebied van pijn.

ZINGEVING IN DE ZORG

Deze toevoeging past in de recente ontwikkelingen in de zorg waar een toenemend belang van zingeving bij zorgprocessen wordt erkend (zie ‘Signalement Zingeving in de zorg’ van ZonMw, de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie, 2016).

Zingeving is een wezenlijk aspect van het menselijk functioneren en behoort een integraal onderdeel van goede, op de persoon afgestemde gezondheidszorg te zijn.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Vragen? Wij helpen u graag verder